BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ρολά γλώσσας γεμιστά με σπανάκι σε σάλτσα λεμονιού ...

Υλικά 

  • 2 μέτρια φιλέτα γλώσσας
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι ζεματισμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση 


Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα μοιράζουμε κατά μήκος το καθένα σε δύο μέρη. Αλατωπιπερώνουμε το ψάρι και πάνω σε κάθε κομμάτι φιλέτου απλώνουμε λίγο από το σπανάκι μας. 
Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και στη συνέχεια τυλίγουμε το κάθε φιλέτο σε ρολό στερεώνοντας την άκρη του με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει. 
Τοποθετούμε τα ρολά σε μικρό πυρίμαχο σκεύος και προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και το ελαιόλαδο τα οποία προηγουμένως έχουμε χτυπήσει να αναμιχθούν. 
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. 
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τα ρολά μας και ρίχνουμε το αλεύρι στη σάλτσα που έχει μείνει στο πυρίμαχο. 
Ανακατεύουμε καλά και ξαναβάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρά. 
Βγάζουμε από το φούρνο τη σάλτσα, περιχύνουμε τα ρολά της γλώσσας, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.



neadiatrofis.gr


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget