Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

6 Τρόποι για να αποκτήσεις λευκό χαμόγελο απο το σπίτι σου!

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι πάντα ωραίο και ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις για να έχεις σίγουρα ωραία δόντια είναι να τα διατηρήσεις λευ...

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι πάντα ωραίο και ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις για να έχεις σίγουρα ωραία δόντια είναι να τα διατηρήσεις λευκά.


Αν έχεις παρατηρήσει σημάδια εξαιτίας του καφέ ή του κόκκινου κρασιού και πιστεύεις ότι χρειάζεσαι να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα λευκάνεις, κάνεις λάθος! Έχω να σου προτείνω μερικούς εναλλακτικούς και οικονομικούς τρόπους να λευκάνεις τα δόντια σου στο σπίτι, οι οποίοι μπορεί να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικοί όσο η λεύκανση δοντιών με λέιζερ αλλά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πως να κάνεις λεύκανση δοντιών χωρίς έξοδα

1. Μπανανόφλουδα


Αφού, λοιπόν, φας τη μπανάνα σου, κράτησε τη φλούδα της και τρίψε το εσωτερικό της στα δόντια σου για 2 περίπου λεπτά. Τα δόντια σου θα απορροφήσουν το κάλιο, το μαγνήσιο και τα άλλα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει η μπανάνα και θα τα κάνει να δείχνουν πιο λευκά χωρίς να ερεθίζονται, όπως γίνεται με τη χημική λεύκανση.

2. Λευκαντικό από φράουλα και μαγειρική σόδα


Φτιάξε το δικό σου λευκαντικό δοντιών φτιάχνοντας μια κρέμα από φράουλες και σόδα μαγειρικής. Λιώσε μια φράουλα μαζί με ένα κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής για να φτιάξεις την κρέμα. Άπλωσε την κρέμα στα δόντια σου και άφησε τη να δράσει για 5 λεπτά. Ξέπλυνε καλά τα στόμα σου μόλις τελειώσεις και βούρτσισε τα δόντια σου με την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείς συνήθως. Οι φράουλες βοηθούν στη λεύκανση επειδή περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται μηλικό οξύ, το οποίο είναι φυσικό καθαριστικό λεκέδων.

3. Χειροποίητη οδοντόκρεμα


Τι μπορείς να φτιάξεις αν συνδυάσεις το οξυζενέ με ένα στοματικό διάλυμα και τη σόδα μαγειρικής με την οδοντόκρεμα; Μια κρέμα που θα σε βοηθήσει να λευκάνεις τα δόντια σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναμείξεις ίσες ποσότητες από το οξυζενέ και το στοματικό διάλυμα. Κάνε λίγες γαργάρες για 1 λεπτό περίπου και ξέπλυνε καλά. Έπειτα, ανέμειξε λίγη οδοντόκρεμα, ένα κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής και μισό κουταλάκι γλυκού νερό για να φτιάξεις μια οδοντόκρεμα. Χρησιμοποίησε αυτή την κρέμα για να λευκάνεις τα δόντια σου!

4. Κρέμα λεύκανσης χωρίς αποτέλεσμα


Αν η κρέμα λεύκανσης δεν έχει αποτέλεσμα, δοκίμασε να την αφήσεις επάνω στα δόντια σου για λίγα λεπτά πριν ξεπλύνεις το στόμα σου!

5. Καμένο ψωμί


Σου ακούγεται περίεργο; Δε θα χρειαστεί να φας αλλά ούτε και να πετάξεις το ψωμί που έκαψες κατά λάθος το πρωί! Απλά τρίψε το καμένο ψωμί επάνω στα δόντια σου για λίγα λεπτά. Όπως φαίνεται, είναι αποτελεσματικό καθώς απομακρύνει τους κίτρινους λεκέδες από τα δόντια. Μετά απλά μην ξεχάσεις να πλύνεις τα δόντια σου!

6. Ενεργός άνθρακας (Carbon activated)


Καλό θα ήταν να προσέχεις ιδιαίτερα με αυτή τη μέθοδο. Λένε ότι ο ενεργός άνθρακας, μπορεί να λευκάνει τα δόντια σου αποτελεσματικά. Πρόσθεσε μέσα σε ένα ποτήρι ένα κουταλάκι γλυκού νερό και ένα κουταλάκι σκόνη από τον άνθρακα. Άφησε τον ενεργό άνθρακα να μουλιάσει μέσα στο νερό και να δημιουργήσει μια κρέμα. Εφάρμοσε το μείγμα στα δόντια σου και άφησε το να κάτσει για 15 λεπτά. Ξέβγαλε με νερό και πλύνε τα δόντια σου!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια