Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Σύσφιξη δέρματος με μαγιά μπύρας!

Η μαγιά, περιέχει βιταμίνες D, Ε, Β1, Β2, Β3,Β5, Β6, αμινοξέα και μεταλλικά άλατα και θρέφει την επιδερμίδα, εξαφανίζοντας τις ρυτίδες. ...

Η μαγιά, περιέχει βιταμίνες D, Ε, Β1, Β2, Β3,Β5, Β6, αμινοξέα και μεταλλικά άλατα και θρέφει την επιδερμίδα, εξαφανίζοντας τις ρυτίδες.
Κάντε αυτή τη μάσκα με μαγιά και αποκτήστε ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σφριγηλότητα!

Θα χρειαστείτε:

- 2 κουταλιές μαγιά μπίρας σε σκόνη
- 2 κουταλιές αποσταγμένο νερό ή ροδόνερο
- 1-2 κουταλιές χυμό καρότου
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1 κουταλιά νερό από σιτάρι ή σιτέλαιο (Για να το φτιάξετε θα πρέπει να βράσετε για 10 με 20 λεπτά σπόρους από σιτάρι και στη συνέχεια να το σουρώσετε για να πάρετε μόνο το υγρό)

Το καρότο είναι πλούσιο σε προβιταμίνη Α που προστατεύει και κα­θυστερεί τη γήρανση του δέρματος, ενώ το λεμόνι συσφίγγει και κα­θαρίζει το δέρμα. Τέλος, το σιτάρι συστέλλει τους πόρους και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων.


Τρόπος παρασκευής

Πάρτε ένα μπολ βάλτε όλα τα υγρά (χυμούς, νερά) και διαλύστε τη σκόνη της μαγιάς. Ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να γίνουν μια παχιά ζύμη. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό (αν είναι πηχτό) ή μαγιά (αν είναι αραιό), για να το τελειοποιήσετε.

Τρόπος εφαρμογής

Πάρτε το μείγμα και απλώστε το τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό σας. Αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε το με χλιαρό νερό. Πρόκειται για μια μάσκα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί 3 φορές την εβδομάδα.


Ομάδα neadiatrofis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια