Δείτε τι κάνει το γάλα στα μαλλιά! - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δείτε τι κάνει το γάλα στα μαλλιά!

Η πρωτεΐνη στο γάλα βοηθά στην ενίσχυση του άξονα της τρίχας, έτσι καθιστά λιγότερο πιθανό το σπάσιμο της τρίχας, προκαλώντας λιγότερη ψαλίδα και λιγότερο φριζάρισμα. Η θεραπεία των μαλλιών με γάλα προσθέτει μια μεταξένια λάμψη!

Οδηγίες
1. Πλύνετε και στεγνώστε τα μαλλιά σας κανονικά. Ανάλογα με την υφή και την έκταση της ζημιάς στα μαλλιά σας, το γάλα μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ξηρά ή ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά. Εφαρμόζοντας το γάλα στο τριχωτό της κεφαλής παρέχεται τροφή για τα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά, ενώ "εξημερώνετε" το φριζάρισμα και βοηθάτε να κρατήσετε τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα μέχρι το επόμενο λούσιμο.

2. Ψεκάστε τα ξηρά μαλλιά με 1/ της κούπας γάλα πριν το λούσιμο. Τρίψτε το στις ρίζες, και αφήστε το να πήξει για 15 έως 20 λεπτά. Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής επίσης διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο είναι υγιές για τα μαλλιά. Πριν από το πλύσιμο των μαλλιών σας, χτενίστε τα αν είναι μπερδεμένα χρησιμοποιώντας μια χτένα. Στη συνέχεια λουστείτε, βάλτε conditioner, και ξεπλύνετε.


neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου