BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιά Kαθαρό βλέμμα

Τα μάτια είναι αναμφισβήτητα το σημαντικότερο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου και είναι φυσικό επόμενο να μας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η περιοχή αυτή. Μάλιστα, το δέρμα γύρω από τα μάτια, λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του (είναι 4 φορές λεπτότερο από το υπόλοιπο δέρμα) είναι φυσικό να επηρεάζεται άμεσα από την κληρονομική προδιάθεση, τη διατροφή, την κούραση, την αϋπνία και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος – ήλιος, αέρας, μολυσμένη ατμόσφαιρα- και προπαντός το καλοκαίρι που είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι στον ήλιο.

 Ετσι λοιπόν, ρυτίδες τόσο μεγαλύτερες όσο και πιο λεπτές, οιδήματα και μαύροι κύκλοι αποτελούν εκείνα τα σημάδια που αλλοιώνουν αυτή την τόσο ευαίσθητη, και υπέροχη, περιοχή του προσώπου.

Ο οίκος Guinot λοιπόν, θέλοντας να θεραπεύσει όλα αυτά τα δύσκολα προβλήματα, μελέτησε τις δυνατότητες δράσης και ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, δημιούργησε μια «μαγική» θεραπεία για την περιοχή αυτή. Μια θεραπεία που περιλαμβάνει τρία ειδικά βήματα, τα οποία η αισθητικός Μαρία Αργείτου εκτελεί άψογα.

Το πρώτο βήμα είναι ο ιονισμός ενός ειδικά μελετημένου για την περιοχή αυτή, serum, σε μορφή gel που ιονίζεται με σκοπό τη βαθιά ενυδάτωση, την αποσυμφόρηση και τη λείανση των ρυτίδων.
Το δεύτερο βήμα είναι μασάζ με ένα ειδικό gel που θα τονώσει, θα ανορθώσει, θα αποστραγγίσει την περιοχή με τους ειδικούς χειρισμούς μασάζ που είναι ειδικά σχεδιασμένοι και μελετημένοι για την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Τέλος, τοποθετείται μία ειδική μάσκα σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο δέρμα, μια αποκλειστικότητα του Guinot με πατενταρισμένο σχήμα και εμποτισμένη με τον ειδικό ορό επανόρθωσης, η οποία θα απελευθερώσει τα αναζωογονητικά ενεργά συστατικά στην καρδιά των κυττάρων και θα μας δώσει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ, χάρη στη συσφιγκτικά ενεργά συστατικά.

Τα αποτελέσματα τη θεραπείας αυτής είναι ορατά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Η περιοχή των ματιών δείχνει ορατά ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ, ΦΡΕΣΚΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ.

Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί σημαντικά.
Το περίγραμμα των ματιών δείχνει ανορθωμένο.
Τα οιδήματα και οι μαύροι κύκλοι έχουν εξασθενήσει.
Έχει μειωθεί η αίσθηση των βαριών βλεφάρων.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως θεραπεία σε μια σειρά των τριών ή έξι επισκέψεων, ανάλογα με το πρόβλημα και την ηλικία φυσικά, αλλά γίνεται και μια φορά για τη γυναίκα που χρειάζεται απλώς μια άμεση ανανέωση και λάμψη.


http://voicenews.gr/index.php/gyneka/32593-k.html
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget