Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Breaking



Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και φασκόμηλο

Υλικά
2 ψαρονέφρια (250 γρ το τεμάχιο)
100 γρ φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαφρύ σε κύβους
1 κ.γ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και ‘ράβουμε’ με οδοντογλυφίδα. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.



Πηγή : minervahorio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad