Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Aυτά είναι τα λάθη της δίαιτας που δεν σας αδυνατίζουν

Ξεκινήσατε δίαιτα; Μην κάνετε τα παρακάτω 5 λάθη γιατί δεν θα δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ξεκινήσατε δίαιτα; Μην κάνετε τα παρακάτω 5 λάθη γιατί δεν θα δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

1. Τρώτε μόνο ψητά με σαλάτα

Αποτελεί το σύνηθες μενού όσων θέλουν να αδυνατίσουν! Αφενός πολύς κόσμος όταν ακούει ψητό πιστεύει ότι πρέπει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες κρεατικών και ψαριών ενώ αυτό το μοντέλο δεν αποτελεί πρότυπο υγιεινής διατροφής. Υπάρχουν κι άλλα φαγητά, (π.χ. όσπρια, λαδερά, αμυλώδη) που σε ένα σωστό διατροφολόγιο οδηγούν σε απώλεια βάρους.

2. Ζυγίζεστε καθημερινά


Η ζύγιση κατά τη διάρκεια της δίαιτας πρέπει να γίνεται μια φορά την εβδομάδα κι αυτό διότι μόνο σε αυτό το διάστημα μπορεί να δει κάποιος την πραγματική του απώλεια. Άτομα που ζυγίζονται σε καθημερινή βάση (ή ακόμα χειρότερα πολλές φορές την ίδια μέρα) το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εκνευριστούν. Οι διαφορές στο βάρος από τη μια μέρα στην άλλη έχει να κάνει με παράγοντες όπως η κατακράτηση των υγρών και ο βαθμός πέψης γευμάτων προηγούμενων ημερών και προφανώς δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για την πραγματική σας κατάσταση.

3. Έχετε υπερβολικές προσδοκίες

Βάλτε σε συνεργασία με το διαιτολόγο σας ρεαλιστικούς στόχους και όχι ουτοπικούς.

4. Τα παρατάτε εύκολα


Κάνετε μια εβδομάδα δίαιτα και δεν καταφέρατε να χάσετε με την πρώτη και τα παρατάτε; Έτσι ποτέ δεν θα καταφέρετε να αδυνατίσετε. Μην απογοητεύεστε με το πρώτο κακό αποτέλεσμα και εντείνετε την προσπάθειά σας. Όλοι μπορούν να χάσουν βάρος.


5. Παραλείπετε γεύματα

Το να τρώτε μόνο μία φορά την ημέρα για να γλιτώσετε θερμίδες δεν οδηγεί σε απώλεια βάρους αλλά δημιουργεί πρόβλημα θρέψης και μπλοκάρει τον μεταβολισμό.

Το μυστικό

Ασκηθείτε! Ο συνδυασμός άσκησης και δίαιτας προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί χάνετε κιλά και λίπος και όχι μυική μάζα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια