BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η αιτία του πόνου: Πώς η σπονδυλική στήλη συνδέεται με τα εσωτερικά όργανα

Τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης συχνά προκαλούν πόνο στα πιο άσχετα μέρη του σώματος. Έτσι, ξεκινάτε να κάνετε θεραπεία για άλλες ασθένειες και φυσικά δεν υπάρχει καμία βελτίωση.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δίνετε την απαραίτητη προσοχή στη σπονδυλική σας στήλη. Αν νιώθετε πόνο στην πλάτη, μπορείτε να καταλάβετε ποιο μέρος της σπονδυλικής στήλης έχει πρόβλημα παρατηρώντας διάφορα ελαττώματα κι επισημαίνοντας τα προβλήματα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο όργανο.





Το διάγραμμα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς τα όργανα συνδέονται με τη σπονδυλική στήλη:

– Το 70% των πονοκεφάλων οφείλεται στη σπονδυλική στήλη.

– Οι εμβοές, η δυσκολία στην κατάποση και τα προβλήματα όρασης μπορεί να είναι αποτέλεσμα δυσλειτουργίας του μεσοσπονδύλιου δίσκου.

– Αν αισθάνεστε μούδιασμα ή πόνο στα χέρια σας, ελέγξτε τη σπονδυλική στήλη σας στην περιοχή του λαιμού.

– Τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη στην περιοχή του στήθους μπορεί να προκαλέσουν πόνο στην περιοχή της καρδιάς, του στομάχου και των εντέρων.

– Τα προβλήματα στην οσφυϊκή μοίρα μπορεί να εκδηλωθούν ως πόνος στα ισχία και τους μηρούς μειώνοντας την ευαισθησία στα πόδια, καθώς και στο περπάτημα.

Συνεπώς, η θεραπεία και η ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από προβλήματα στα άλλα όργανα του σώματός σας.

enallaktikidrasi.com/2015/07/i-alithini-aitia-tou-ponou/#ixzz3hMikm35A

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget