Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE
(TRUE)

Hover Effects

TRUE

ΤΑ 10 ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Τα 10 πιο Λειτουργικά Τρόφιμα στον κόσμο που καταστρέφουν τα κύτταρα του καρκίνου Πολλές ειδικές πρωτεΐνες,και ένζυμα και η κωδικοποίηση κ...
Τα 10 πιο Λειτουργικά Τρόφιμα στον κόσμο που καταστρέφουν τα κύτταρα του καρκίνου

Πολλές ειδικές πρωτεΐνες,και ένζυμα και η κωδικοποίηση κατά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα . Δεν υπάρχει ένα καρκινικό κύτταρο που δεν μπορεί να νικηθεί από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. . Οι πρωτεΐνες μπορούν να αποδειχθούν αναποτελεσματικές αν τα κύτταρα που υφίστανται ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και αν η ζημία ή μεταλλάξεις στο DNA ή αν τοξίνες μέσω των τροφίμων και η χημική ρύπανση παρακάμψει τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εδώ είναι 10 λειτουργικά τρόφιμα που καταστέλλει την ανάπτυξη των όγκων κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.


Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι τα υγιή κύτταρα έχουν καταστραφεί από τη χημειοθεραπεία που εκκρίνεται περισσότερο από μια πρωτεΐνη η οποία ενισχύει την επιβίωση των καρκινικών κυττάρων. Η χημειοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο στα κύτταρα και αλληλεπιδρά με τα κοντινά καρκινικά κύτταρα για να τους αναγκάσει να αναπτυχθούν,να εισβάλλουν, και το σημαντικότερο, να αντισταθούν στην επακόλουθη θεραπεία. Όταν η συμβατική ιατρική θεραπεία αποτύχει σε ασθενείς με καρκίνο,με τα φυσικά τρόφιμα μπορεί να πετύχει.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine , οι επιστήμονες εντόπισαν μόριο, γνωστό ως TIC10, το οποία ενεργοποιεί μια πρωτεΐνη που βοηθά στην καταπολέμηση της νόσου. Η πρωτεΐνη, που ονομάζεται TRAIL (νέκρωσης όγκων-παράγοντας που σχετίζονται με σύνδεση που επάγει την απόπτωση) καταστέλλει την ανάπτυξη όγκων και μπορεί να διασχίσει πράγματι το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, το οποίο διαχωρίζει το κύριο κυκλοφορικό συστήματος από τον εγκέφαλο. 

Μέσω αυτού η άπειρη σοφία του σώματος, τα συστήματα της αναγνωρίζουν τους ξένους εισβολείς και τα δηλητήρια όπως η χημειοθεραπεία, που δεν είναι επωφελείς για τον εγκέφαλο. Πολλά φάρμακα καρκίνου συνεπώς, αποκλειουν περνώντας το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Ωστόσο, TRAIL επιτρέπεται πέρασμα λόγω ευεργετικά αποτελέσματα της επί του ανοσοποιητικού συστήματος .

 Ένα άλλο θετικό είναι ότι TIC10 δεν ενεργοποιεί μόνο το γονίδιο TRAIL σε καρκινικά κύτταρα, αλλά επίσης και σε υγιή. Αυτό είναι γνωστό ως το «φαινόμενο γειτνιάσεως» – δηλαδή, όπου θανατώνονται και τα κύτταρα κοντά σε καρκινικά κύτταρα.

Διάβασε(Βρήκαν ουσία που οδηγεί τα καρκινικά κύτταρα στην «αυτοκτονία»http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=4&articleID=16660&la=1)

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα υγιή κύτταρα δίνεται επίσης μια ώθηση για την αύξηση του αριθμού των κυττάρων που καταστρέφουν τον καρκίνο οι υποδοχείς TRAIL στην επιφάνεια τους.

10 Λειτουργικά τρόφιμα που αναστέλλουν τους ΟΓΚΟΥΣ1. Κουρκούμη

Η κουρκουμίνη , ίσως το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό γνωστό από το δημοφιλές ινδικό μπαχαρικό κουρκούμη , έχει αμέτρητα οφέλη για την υγεία . Μια πρόσφατη μελέτη καθοδηγείται από μια ερευνητική ομάδα στο Μόναχο έδειξαν ότι μπορεί επίσης να αναστείλει το σχηματισμό μεταστάσεων .Η κουρκουμίνη ασκεί αντι-φλεγμονώδη και αντι-οξειδωτικά αποτελέσματα με την αναστολή του παράγοντα νέκρωσης όγκου-άλφα (TNF-άλφα), γεγονός που υποδηλώνει ότι η επίδρασή της στην ενδοθηλιακή λειτουργία μπορεί να προκαλείται από την καταστολή της φλεγμονής ή / και το οξειδωτικό στρες μέσω ρύθμισης προς τα κάτω του TNF-α. Μία από τις πιο ολοκληρωμένες περιλήψεις της αναθεώρησης των 700 για την κουρκούμη μελέτες μέχρι σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα από το σεβαστό εθνοβοτανολόγος James A. Duke, PhD. Έδειξε ότι η κουρκούμη φαίνεται να ξεπερνά πολλά φαρμακευτικά προϊόντα ως προς τα αποτελέσματά της έναντι αρκετών χρόνιων, εξουθενωτικών ασθένειων , και το κάνει με σχεδόν καθόλου παρενέργειες.2. Λαχανικά της Θάλασσα

Nori , hijiki, wakame, arame, kombu και φύκια είναι μόνο μερικές από διάφορες ποικιλίες λαχανικών της θάλασσας με ισχυρά αποτελέσματα για τον καρκίνο. Είναι μια πλούσια πηγή πολλών με θαυμάσια ορυκτά, συμπεριλαμβανομένων μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο και ιώδιο .

Όμως, δεδομένου ότι η χρόνια, ανεπιθύμητη φλεγμονή και το χρόνιο οξειδωτικό στρες είναι δύο παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη του καρκίνου, θα είναι πολύ φυσικό για τους επιστήμονες να ενδιαφέρονται για τα λαχανικά θάλασσα που είναι αντικαρκινικά τρόφιμα όχι μόνο στην περίπτωση του καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και για άλλους τύπους του καρκίνου.Της Θάλασσας τα λαχανικά είναι καλά τεκμηριωμένα και που περιέχουν μια ποικιλία από αντι-φλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ενώσεις, και αυτός ο συνδυασμός των θρεπτικών ουσιών αποδίδει μερικά πλεονεκτήματα του κινδύνου μείωσης στην περίπτωση του καρκίνου του παχέος εντέρου και άλλων τύπων καρκίνου.

Από ειδική σημείωση σε αυτήν την περιοχή του καρκίνου και της θάλασσας τα λαχανικά είναι το ζήτημα των καρκίνων που σχετίζονται με τα οιστρογόνα, ιδιαίτερα του καρκίνου του μαστού . Πρόσληψη με της θάλασσας λαχανικά φαίνεται να ειναι σε θέση να τροποποιήσει τις διάφορες πτυχές της κανονικής σε έμμηνο κύκλο μιας γυναίκας κατά τέτοιο τρόπο ώστε επί μακρά χρονικά διαστήματα (δεκάδες χρόνια), η συνολική αθροιστική έκκριση οιστρογόνων που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ωοθυλακικής φάσης του κύκλου να παίρνει μειωμένη.


3. Σταφύλια και ρεσβερατρόλη

Η ρεσβερατρόλη είναι μια φαινολική ένωση που συμβάλλει στο αντιοξειδωτικό δυναμικό των κόκκινων σταφυλιών . Η ρεσβερατρόλη είναι όχι μόνο ένα αντιοξειδωτικό και antimutagen, αλλά επίσης μειώνει τον κυτταρικό θάνατο που προκαλείται την οξειδωση. Η ρεσβερατρόλη έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου και τον παράγοντα νέκρωσης όγκων άλφα (TNF -Α) με λιποπολυσακχαρίτη-διεγερμένα κύτταρα Kuppfer. Κύτταρα Kuppfer είναι μακροφάγα σταθερό στη θέση του στο ήπαρ. Χρόνια υπερπαραγωγή τους νιτρικού οξειδίου και TNF-Α οφείλεται σε χρόνια μόλυνση που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ηπατική βλάβη. Ίσως την πιο σημαντική ιδιότητα της ρεσβερατρόλη είναι η ικανότητά της να αναστέλλει την κυκλοοξυγενάση-2 (COX-2). Cox-2 που σχετίζεται με καρκίνους και την ανώμαλη αυξηση στον εντερικό σωλήνα. Φυσικές COX-2 αναστολείς όπως η ρεσβερατρόλη έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν την εμφάνιση των καρκίνων και τις προ-καρκινικές νεοπλασίες. Έτσι, ενώ οι φαρμακευτικές εταιρείες κάνουν αγώνα για να βρουν τους παράγοντες που αναστέλλουν την COX-2, το συστατικό είναι ήδη είναι παρούσα στα κόκκινα σταφύλια, τα οποία όταν καταναλώνονται καθημερινά (ή μέσω οργανικών χυμών σταφυλιού) θα προστατεύσει κατά των όγκων φυσικά.4. Chlorella και σπιρουλίνα


Οι επιστήμονες στη Νότια Κορέα βρέθηκε πρόσφατα ότι τα καροτενοειδή από Chlorella μπορεί να χρησιμοποιηθουν αποτελεσματικά για την πρόληψη του καρκίνου στον άνθρωπο. Ανακάλυψαν το πρωταρχικό καροτενοειδές από C. ellipsoidea είναι βιολαξανθίνη, ενώ το κύριο καροτενοειδές από Γ vulgaris είναι η λουτεΐνη. Εξέτασαν την δραστικότητα του ημι-καθαρισμένου σε εκχυλίσματα αυτών των καροτενοειδών κατά του καρκίνου του ανθρώπου και βρήκαν ότι ανέστειλε την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου σε έναν δοσο-εξαρτώμενο τρόπο. 

Η χλωροφύλλη εξουδετερώνει περιβαλλοντικές τοξίνες και τους ρύπους. Βοηθά το οξυγόνο στο αίματος σε όλα τα κύτταρα και τους ιστούς. Ο καρκίνος δεν μπορούν να ευδοκιμήσει σε κύτταρα που είναι πλήρως οξυγονωμένα. Η χλωροφύλλη παίζει ρόλο στην ικανότητα της χλωρέλλας να αποτοξινώσει τα βαρέα μέταλλα , και είναι ένα φυσικό θεραπευτικό των πληγών. 

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η χλωροφύλλη μειώνει την ικανότητα των καρκινογόνων να δεσμεύονται με DNA σε μείζονα όργανα.Οι Αντι-μεταλλαξιογόνες ιδιότητες του το καθιστούν προστατευτικό ενάντια σε τοξίνες, όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα.Η σπιρουλίνα απλά δεν είναι σε θέση να αφαιρέσει τα βαρέα μέταλλα όπως η Chlorella που το κάνει, διότι δεν διαθέτει μια κυτταρική μεμβράνη, ωστόσο παρουσιάζει σημαντικές ενισχυτικές ιδιότητες, αποτελείται από ένα σπειροειδές σκέλος το οποίο δίνει το όνομά του. 

Η σπιρουλίνα είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ε, Κ και βήτα καροτίνη, καθώς σίδηρο και μαγνήσιο και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Περιέχει αμινοξέα που προωθούν τη βελτίωση της ψυχικής λειτουργίας, ζωντάνια και ενέργεια, και το ισορροπημένο σακχάρο στο αίμα. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στην Κίνα , το σελήνιο- που εγχύεται με την σπιρουλίνα αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού.5. Πράσινο Τσάι

Τα οφέλη στην υγεία του πράσινου τσαγιού είναι λόγω της παρουσίας μιας ομάδας στο φυτο των φλαβονοειδών που ονομάζεται κατεχίνες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερευνητές είναι επιγαλλοκατεχίνη-3-O-gallate (EGCG), η κύρια κατεχίνη σε πράσινο τσάι . Για παράδειγμα, οι ερευνητές της Νότιας Κορέας έχουν βρεθεί ότι εμποδίζει EGCG TNF φυσικά παρεμβαίνοντας με την ικανότητα ορισμένων προ-φλεγμονωδών χημικων να δεσμεύει τα κύτταρα του λείου μυϊκού ιστού του αγγειακού συστήματος. Σε μια μελέτη του 2009 που διεξήχθη από την Ιατρική Σχολή Chonbuk National University, σημειώθηκε ότι η συγκεκριμένος μηχανισμός δράσης της EGCG σε όρους της αναστολής του TNF είναι η καταστολή της φρακταλκίνη, ενας φλεγμονώδης παράγοντας που εμπλέκει ειδικά στην ανάπτυξη της αρτηριοσκλήρυνσης ή σκλήρυνση του σε αρτηρίες.6.Τα σταυρανθή λαχανικά

Τα σταυρανθή λαχανικά περιέχουν βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και άλλα θρεπτικά συστατικά, και τις χημικές ουσίες γνωστές ως γλυκοσινολικά. Αυτές οι χημικές ουσίες διασπώνται σε διάφορες βιολογικές δραστικές ενώσεις που είναι γνωστό ότι έχουν αντικαρκινικές επιδράσεις.Η Ρόκα , μπρόκολο, λάχανο, κουνουπίδι , λάχανο, γογγύλια και λάχανο είναι μερικά από τα πολλά διαφορετικά είδη σταυρανθή λαχανικά που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων αρκετά καροτενοειδή (β-καροτένιο, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη)? βιταμίνες C, E, και Κ? φυλλικό οξύ? και μέταλλα.

Οι Βιολογικά δραστικές ενώσεις όπως ινδόλες, νιτρίλια, θειοκυανικά και ισοθειοκυανικά σε αυτά τα λαχανικά στην πρόληψη του καρκίνου, προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβη του DNA, βοηθώντας και αδρανοποιούν τα καρκινογόνα,και επάγουν τον κυτταρικό θάνατο των καρκινογόνων και οι αναστολής του σχηματισμού των αιμοφόρων αγγείων όγκων (αγγειογένεση) και η μετανάστευση των κυττάρων του όγκου (που απαιτούνται για την μετάσταση). Για ολική περιεκτικότητα σε γλυκοσινολάτ, γογγύλια outscore λάχανο, το κατσαρό λάχανο, το κουνουπίδι και το μπρόκολο από τα συνηθέστερα να τρώγονται σταυρανθή λαχανικά.

Tomaten auf einem Holztisch vor einem hellgrünen Hintergrund

7. Ντομάτες

Η τακτική κατανάλωση ντομάτας και των προϊόντων της που γίνεται με συνέπεια σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο διαφόρων τύπων καρκίνου και, σε μικρότερο βαθμό, η στεφανιαία νόσος. Μεταξύ των πολλών συστατικών η ντομάτα πιστώνεται με υγιεινές ιδιότητες, καροτενοειδή και ιδιαίτερα του λυκοπενίου διερευνώνται ενεργά. Μέτρια αποτελέσματα της τακτική πρόσληψη ενός χυμού ντομάτας παρέχει μικρές ποσότητες καροτενοειδών που βρέθηκαν για την παραγωγή φλεγμονωδών μεσολαβητών, όπως TNF-άλφα. TNF-άλφα παραγωγή από ολόκληρο αίμα βρέθηκε να είναι περισσότερο από 30% χαμηλότερη μετά από σχεδόν ένα μήνα από την κατανάλωση ακατέργαστου χυμού ντομάτας.8. Φαρμακευτικά Μανιτάρια

Τα Μανιτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 5.000 έτη για θρεπτικούς και ιατρικούς σκοπούς. Αντι-ιικές και η αντι-καρκινική επίδραση αποδεικνύεται σε περισσότερα από 50 είδη ζώων και μέσω in vitro μελέτες. Έξι από αυτά τα συστατικά σε μανιτάρια έχουν διερευνηθεί για τη δραστηριότητά τους σε ανθρώπινους καρκίνους: του συστατικού lentinan του shiitake , σχιζοφυλλάνη, ενεργό εξόζης συσχετίζεται ένωση (AHCC), maitake D-κλάσμα και δύο συστατικά του Coriolus versicolor. Το Coriolus versicolor είναι ενα εξαιρετικά κοινό μανιτάρι το οποίο μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Versicolor σημαίνει «από διάφορα χρώματα και είναι αλήθεια ότι αυτό το μανιτάρι βρίσκεται σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων όπως απεικονίζεται στην παραπάνω εικόνα. Αναγνωρίζεται ως φαρμακευτικό μανιτάρι στην κινεζική ιατρική υπό την ονομασία yun Zhi. Πολυσακχαρίτη-K (PSK), είναι ένας πολυσακχαρίτης πρωτεΐνης το οποίο χρησιμοποιείται στο ανοσοποιητικό σύστημα για τόνωση ενα παράγοντα στη θεραπεία του καρκίνου σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Στην Ιαπωνία, η PSK έχει εγκριθεί ως πρόσθετο για τη θεραπεία του καρκίνου και καλύπτεται από την κυβέρνηση την ασφάλιση υγείας. PSK εμφανίζει αντικαρκινική δράση, από τις πρώτες εργαστηριακές assessmentsin vitro, in vivo και σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. Προκαταρκτική έρευνα έχει δείξει ότι η PSK θα μπορούσε να μειώσει την επαγόμενη μεταλλαξιογόνιση, προκαλούμενη από ακτινοβολία, και αυθόρμητα επαγόμενη ανάπτυξη πειραματικών παρασκευασμάτων καρκινικών κυττάρων.9. Σκόρδο

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε online στο περιοδικό Cancer Research Πρόληψη, σημειώνει ότι η κινέζικη ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί το σκόρδο από το 2000 π.Χ.. Οι συγγραφείς προτείνουν ενώσεις, όπως σουλφίδιο διαλλυλο –που απελευθερώνονται όταν ένα σκόρδο σπάσει σε σκελίδες -. μπορεί να συμβάλει στη δυνητική εξουσία πρόληψης του βοτάνου Μια σειρά από μελέτες για τα σκόρδα έχουν εμφανιστεί να ασχολούνται με το θειούχο διαλλύλιο και τον καρκίνο.

 Ένα από τη Δημοκρατία της Κορέας παραθέτει διαλλύλιο δισουλφίδιο (DADS) ως ένωση θείου επικρατέστερη έλαιο-διαλυτά στο σκόρδο, αναστέλλοντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων σε πολλές κυτταρικές γραμμές. Οι επιστήμονες εξέτασαν υπάρχει ικανότητα να σκοτώνουν τα κύτταρα σε μια διαδικασία που περιλαμβάνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών. Βρήκαν ότι το περίφημο ογκοκατασταλτικό γονίδιο, ρ53, συνέλαβαν τον κυτταρικό κύκλο όταν η θεραπεία ήταν παρούσα. Τα καρκινικά κύτταρα πέθανε μετά από 24 ώρες θεραπεία που ενεργοποιείται το γονίδιο p53. 

Βρήκαν επίσης ότι τον επαγόμενο κυτταρικό θάνατο αποτράπηκε με κατεργασία με μία ένωση γνωστή για την πρόληψη της ρ53 στον θάνατο κυττάρου που εξαρτάται από τη μείωση των επιπέδων των ελεύθερων ριζών στα μιτοχόνδρια, τα κυτταρικά καμίνους. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι η mitochrondrial σε ελεύθερες ρίζες μπορούν να χρησιμεύσουν ως δεύτεροι αγγελιαφόροι σε κυτταρικό θάνατο που απαιτεί την ενεργοποίηση της ρ53. 

Η μελέτη αυτή βρέθηκε στην Εφημερίδα της Βιοχημικές και Μοριακές Τοξικολογίας. Allicin – που δίνει το σκόρδο το άρωμα και την γεύση του – λειτουργεί ως πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό του κόσμου.η Allicin ένωση αποσυντίθενται, ώστε να δημιουργήσει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η αντίδραση μεταξύ του σουλφενικού οξέος και των ριζών είναι τόσο γρήγορη όσο αυτό μπορεί να πάρει, η οποία περιορίζεται μόνο από το χρόνο. 

Τα συμπληρώματα σκόρδου ελαιου και η σκόνη που παράγεται από την απόσταξη φρέσκου ​​σκόρδου, και στη συνέχεια αραίωση με άλλες ουσίες τα καθιστά αναποτελεσματικά. Αυτή η διαδικασία καταστρέφει την πλειοψηφία των allicin στο σκόρδο. AlliMAX είναι η μόνη φαρμακοτροφίμου με μια διαφορά, δεδομένου ότι είναι η μόνη που παρέχει στο σώμα με μια εγγυημένη απόδοση 100% της καθαρής σταθεροποιημένο εκχύλισμα allicin.
10. κάνναβης

Το ελαιο της Κάνναβης προωθεί την πλήρη επούλωση του σώματος και αυξάνει την μελατονίνη σε επίπεδα με χιλιάδες φορές υψηλότερες από το κανονικό. Η μελατονίνη έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει ή θα σταματήσει την ανάπτυξη των διαφόρων τύπων καρκίνου στα κύτταρα και ακόμη και την θεραπεία του καρκίνου. 

Μερικές από τις μελέτες έχουν δείξει ότι η μελατονίνη μπορεί να παρατείνει την επιβίωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με ορισμένους τύπους καρκίνων που ειναι ανίατοι όπως τον προχωρημένο καρκίνο του πνεύμονα και το μελάνωμα. Μερικές μελέτες ανέφεραν ότι ένας μικρός αριθμός των καρκίνων πήγε στην ολική ή μερική διαγραφή από ομότιμους και δημοσιεύθηκε η έρευνα έχει δείξει οτι η μελατονίνη προσφέρει ιδιαίτερα ισχυρή προστασία ενάντια σε καρκίνους με αναπαραγωγη. 

Τα Κύτταρα σε όλο το σώμα σας – ακόμα και τα καρκινικά κύτταρα – υποδοχείς μελατονίνης έχουν. Έτσι, όταν η μελατονίνη κάνει κάθε βράδυ τους γύρους , επιβραδύνει την κυτταρική διαίρεση. Όταν αυτή η ορμόνη ασφαλίσει επάνω σε ένα καρκινικό κύτταρο μαστού, έχει βρεθεί να αναχαιτίζει την τάση των οιστρογόνων και να τονώνει την ανάπτυξη των κυττάρων.

 Για σχεδόν μια δεκαετία, η Rick Simpson έχει δείξει στους ανθρώπους πώς να θεραπεύσουν τον καρκίνο με λάδι κάνναβης . τοΈλαιο του μπορει να χρησιμοποιηθείει σε πολλές διατροφικές και διαδερμικές εφαρμογές. της Κάνναβης ελαιο είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές απαραίτητα με αμινοξέα και απαραίτητα λιπαρά οξέα, παρέχοντας μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ωμέγα-3, -6 και -9 λιπαρά οξέα. Όλες αυτές οι ουσίες είναι επί του παρόντος υπό συζήτηση, όχι μόνο στην εναλλακτική σκηνή της υγείας, αλλά και από τη βιομηχανία τροφίμων, η οποία ψάχνει για κατάλληλο συστατικά για να δημιουργήσουν τα λεγόμενα «λειτουργικά τρόφιμα».πηγη

http://eatlocalgrown.com/article/14318-functional-foods-destroy-cancer.html

http://www.bioathens.com/ta-10-trofima-pou-katastrefoun-ta-karkinika-kittara/

Δεν υπάρχουν σχόλια