BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαύρη πεύκη: ισχυρή ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου με μια απλή επάλειψη!


Κι έρχεται εκείνη η εποχή που θεωρείσαι μεσήλικη. Που ούτε καν το φανταζόσουν ότι θα γίνεις. Αυτό ήταν ένα “προνόμιο” των άλλων. Η μαμά σου ήταν πάντα μεσήλικη. Η κουτσομπόλα γειτόνισσα σου ήταν πάντα μεσήλικη. Αλλά εσύ, είσαι ακόμα νέα και κρατιέσαι καλά! Είσαι γοητευτική! 

Δε θες να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου! Θες να δείχνεις υγιής και ακμαία όπως αισθάνεσαι. Επίσης διανύεις περίοδο κρίσης και δεν έχεις τόσο υψηλό μπάτζετ για έξοδα σε καλλυντικά που υπόσχονται ανόρθωση και σύσφιξη με αμφίβολα αποτελέσματα. Ή μπορεί πολύ απλά, να σου αρέσουν οι αγνές και φυσικές καλλυντικές λύσεις και να βλέπεις, πως πλέον το αμυγδαλέλαιο, δε σου φτάνει! Μια είναι η λύση! Για σύσφιξη και
ανόρθωση το πιο top έλαιο για τους βοτανοπώληδες, είναι το έλαιο μαύρης πεύκης. Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών πληρώνουν ερευνητικά προγράμματα για χάρη της. Και επιδίδονται σε έναν αγώνα ταχύτητας για να την συμπεριλάβουν στα προϊόντα τους. Πρόσφατα γνωστή ελληνική εταιρεία καλλυντικών που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό λάνσαρε τη καινούργια της σειρά με μαύρη πεύκη. Όμως δόξα τω Θεώ η μαύρη πεύκη είναι απλά ένα δέντρο που ανήκει στο Θεό και τα ευεργετήματα του μπορεί να τα απολαύσει ο καθένας μας.





Οι καλλυντικές ιδιότητες της μαύρης πεύκης.
Η μαύρη πεύκη, είναι φορτωμένη στα αντιοξειδωτικά. Ένα από αυτά είναι η επιγαλλοκατεχίνη. Αυτή δρα πολύ δυναμικά και δραστικά ενάντια στα ένζυμα μεταλλοπρωτεϊνάσες ή MMPs που προοδευτικά καταστρέφουν τους ιστούς τους δέρματος με επακόλουθο το γήρας. Με την εφαρμογή στο πρόσωπο του ελαίου μαύρης πεύκης, έχουμε σαν άμεσο αποτέλεσμα, τη σύσφιξη και ενδυνάμωση, των χαλαρών ιστών του δέρματος στο πρόσωπο και το σβήσιμο των ρυτίδων. Προοδευτικά, προσφέρει αξιοσημείωτο σφρίγος και ελαστικότητα. 

Τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα της φροντίδας του ελαίου απογειώνονται εντυπωσιακά, μετά από την εφαρμογή μόλις 2 μηνών. Η μαύρη πεύκη, προσφέρει ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα για τις γυναίκες που θέλουν να ξαναδούν το πρόσωπο τους ανορθωμένο και με σφρίγος. Στοχεύστε λοιπόν σε μια πανάκριβη και πολύτιμη φροντίδα με χαμηλό κόστος.. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;


Πληροφορίες για τη μαύρη πεύκη: Η μαύρη πεύκη ή Pinus nigra, θεωρείται ένα από τα μακροβιότερα είδη δέντρων. Ζει μέχρι και 800 χρόνια. Της είναι «δύσκολο» να αρρωστήσει ενώ αντέχει και στα πιο άγονα εδάφη. Στην Ελλάδα, θα την συναντήσετε στα Ζαγοροχώρια, τη Σιθωνία, τη Σάμο και την Κρήτη.
Αν επιθυμείτε να επιλέξετε αιθέριο έλαιο μαύρης πεύκης, μπορείτε να ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο www.mystikavotana.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget