Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό

Υλικά
2 στήθη φιλέτο κοτόπουλου, ανοιγμένα (250 γρ το καθένα)
4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ)
5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Στρώνουμε στην άκρη του κάθε φιλέτου τη λιαστή ντομάτα και τα πιέζουμε με το χέρι ώστε να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ρολάρουμε σφιχτά το κάθε φιλέτο, ράβοντας τις άκρες του με οδοντογλυφίδες (κόβουμε τις άκρες από τις οδοντογλυφίδες εάν περισσεύουν). Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα φιλέτα απ’όλες τις πλευρές. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά περίπου. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες, κόβουμε λοξά τα φιλέτα και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

Πηγή : minervahorio.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget