Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΗΠΑΡ

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν θεραπείες που μπορεί να θεραπεύσουν τον καρκίνο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θεραπεία...

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν θεραπείες που μπορεί να θεραπεύσουν τον καρκίνο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο. Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από καρκίνο και είναι τόσο απελπισμένοι για  ανακούφιση που είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της σπίτι διορθωτικά μέτρα ή λαϊκές θεραπείες.


Πριν οποία θεραπεία ρωτήστε τον γιατρό σας

Χολόλιθοι  Καθαρίστε το συκώτι σας

Μείγμα  με λάδι

Η θεραπεία του καρκίνου έχει να κάνει με τον καθαρισμό του εσωτερικού συστήματος ενός ατόμου. Καθαρισμός σε χολόλιθους μπορεί να βοηθήσει  να καθαρίσει το συκώτι και άλλα μέρη του σώματος. Αναμίξτε  το λεμόνι και ελαιόλαδο με λάδι μαζί και να πίνετε  τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε: ένα οργανικό ή μη-κερωμένο λεμόνι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φιλτραρισμένο νερό της βρύσης ή τουλάχιστον μισό ποτήρι καθαρό νερό  (διαθέσιμο στα περισσότερα σούπερ μάρκετ).
Κόβουμε το λεμόνι ολόκληρο αφού το πλένεται,αν έχουν σκοτεινές κηλίδες να  έχουν κοπεί και απομακρυνθεί, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Προσθέστε τα κομμάτια λεμονιού στο μπλέντερ μαζί με 1 κουταλιά της σούπας. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και περίπου 250 γρ φρέσκο ​​νερό πηγής. Ανακατέψτε για περίπου ένα λεπτό. Στραγγίζουμε το μίγμα μέσα από ένα σουρωτήρι ή τουλπάνι και πιείτε το αμέσως. Πίνοντας αυτό το μίγμα τρεις φορές την ημέρα θα προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους. Όταν προσπαθεί να κερδίσει το βάρος,ενα   ποτό με κάθε γεύμα. Αυτό το ποτό είναι επίσης καλό για την αποκατάσταση των επιπέδων pH στο σάλιο, το οποίο θα βοηθήσει με την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, όταν τρώει. Πίνετε αυτό το μείγμα περίπου μία ώρα πριν από το φαγητό το πρωινό για να βοηθήσει να ξεπλύνετε τόσο το συκώτι άλλα και τη χοληδόχο κύστη.

Θεραπεία για τον καρκίνο  το ήπαρ

Ποτήρι με  νερό με λεμόνι
Πίνετε αυτό το μείγμα καθημερινά μία ώρα πριν από το πρωινό για να καθαρίσει το συκώτι. Συμπιέστε το χυμό ενός λεμονιού-μισό σε ένα άδειο ποτήρι. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού, σόδα και ανακατεύουμε σε 250 γρ φρέσκο ​​νερό πηγής. Η θεραπεία αυτή υποτίθεται ότι θεραπεύει πολλούς διαφορετικούς τύπους καρκίνου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για τον καρκίνο του ήπατος.Είναι μια καλή ιδέα να προσθέσετε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού ή φέτες λεμονιού στο νερό που πίνετε όλη την ημέρα. Φρέσκα λεμόνια και ελαιόλαδο φαίνεται να είναι τα βασικά συστατικά για τις θεραπείες του καρκίνου, σύμφωνα με πολλούς ολιστική πιστούς.

Καρκίνος του ήπατος


Ποτήρι νερό με λεμόνι
Πίνετε αυτό το μείγμα καθημερινά μία ώρα πριν από το πρωινό για να καθαρίσει το συκώτι. Συμπιέστε το χυμό ενός λεμονιού-μισό σε ένα άδειο ποτήρι. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. σόδα και ανακατεύουμε σε 250 γρ φρέσκο ​​νερό πηγής. Η θεραπεία αυτή υποτίθεται ότι θεραπεύει πολλούς διαφορετικούς τύπους καρκίνου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για τον καρκίνο του ήπατος.. Είναι μια καλή ιδέα να προσθέσετε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού ή φέτες λεμονιού στο νερό που πίνετε όλη την ημέρα. Φρέσκα λεμόνια και ελαιόλαδο φαίνεται να είναι βασικά συστατικά για τις θεραπείες του καρκίνου, σύμφωνα με πολλούς ολιστική πιστούς.

Αποτοξίνωση ήπαρ

Ο Δρ Sutter της Curezone.com
Ενα ποτό που αποτελείται από μηλόξυδο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και σόδα
Για να ξεκινήσετε το συκώτι αποτοξίνωση
Περίπου 1 λίτρο μηλόξυδο ημερησίως για τρεις ημέρες.
Πιείτε το λίτρο ξύδι μήλου μηλίτη τη διάρκεια της ημέρας (με ή ανάμεσα στα γεύματα).
Την τρίτη μέρα, πιείτε το μηλόξυδο τρεις ώρες πριν από την τελική γεύμα της ημέρας.ανακατέψτε 60 γρ φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, 120 γρ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και  120γρ  Coca-Cola σόδα. Ανακινήστε το κουτί αναψυκτικού, μερικές φορές, έτσι ώστε το άφρισμα να έχει φύγει από τη σόδα πριν από την ανάμιξη με το ελαιόλαδο και τνο χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε το μείγμα αντί ανακινήστε το. Πιείτε αμέσως και στη συνέχεια να θέσει κάτω στη δεξιά πλευρά σας με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα και το κεφάλι σας να υποστηρίζεται σωστά. μένετε ακόμα για περίπου 30 λεπτά. Περιστρέψτε το  στην αριστερή πλευρά σας για άλλα 15 λεπτά. Τέλος, γυρίστε  στην πλάτη σας για άλλα 15 λεπτά. Σηκωθείτε και να κινηθεί γύρω, προσέχοντας να αποφευχθεί τυχόν επίπονες κινήσεις.

πηγη

.ehow.com/
http://www.bioathens.com/fisikes-therapies-karkinou-gia-ipar/

Δεν υπάρχουν σχόλια