Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Ελιξίριο για καθαρισμό των πνευμόνων από το κάπνισμα

Αρχικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το τσιγάρο ώστε να ζήσετε περισσότερο. Ωστόσο, αν αυτό φαντάζει αδύνατο για εσάς, συ...



Αρχικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το τσιγάρο ώστε να ζήσετε περισσότερο. Ωστόσο, αν αυτό φαντάζει αδύνατο για εσάς, συμπεριλάβετε τις παρακάτω τροφές στην καθημερινή σας διατροφή.


Τζίντζερ

Αυτό το αρχαίο μπαχαρικό είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες μια εκ των οποίων είναι για την εξάλειψη των βλεννών των πνευμόνων.

Σκόρδο και κρεμμύδι


Ήδη γνωρίζουμε πόσο υγιεινά είναι το σκόρδο και το κρεμμύδι. Και τα δύο έχουν έντονες αντικαρκινικές ιδιότητες και λειτουργούν προληπτικά ενάντια στις κακοήθειες. Ειδικά το κρεμμύδι είναι αποτελεσματικό και στην πρόληψη διαφόρων λοιμόξεων του αναπνευστικού.

Κουρκούμη

Αυτό το εκπληκτικό μπαχαρικό είναι γεμάτο βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντικαρκινικές ιδιότητες ενώ περιέχει και λιπαρά οξέα ω3. Η κουρκούμη έχει αντιικές, αντιβακτηριδιακές και αντικαρκινικές ιδιότητες, οπότε κάνε τη χάρη στο σώμα σου και πρόσθεσέ το στη διατροφή σου.


Για το ελιξίριο καθαρισμού των πνευμόνων


Συστατικά



400 γραμ. κρεμμύδι

110 γραμ. νερό

400 γραμ. μαύρη ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας κουρκούμη

Τζίντερ στο μέγεθος ενός αντίχειρα




Εκτέλεση


Βράσε τη ζάχαρη στο νερό. Πρόσθεσε το κομμένο κρεμμύδι και τη ψιλοκομμένη ρίζα τζίντζερ. Αφού βράσει το μείγμα προσθέτεις την κουρκούμη και χαμηλώνεις τη φωτιά.


Βράζεις το μείγμα μέχρι να μείνει το μισό, το στραγγίζεις και το τοποθετείς σε βάζο. Όταν κρυώσει το τοποθετείς στο ψυγείο. Πριν φας ή πιεις οτιδήποτε το πρωί φάε δυο κουταλιές της σούπας. Το ίδιο κάνεις και δυο ώρες μετά το βραδινό.

Σημείωση: Πάντα λαμβάνουμε ιατρική συμβουλή πριν χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε φυσικό γιατρικό.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια