ΦΥΣΙΚΟ ΠΟΤΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΟΓΚΩΝ

Αναμειγνύονται  αυτά τα 3 συστατικά και ποτέ δεν θα  φοβηθείτε για τον καρκίνο ή οποιουσδήποτε όγκους
Εάν χρησιμοποιήσετε αυτά τα τρία συστατικά κάθε μέρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρει οποιοδήποτε είδος του όγκου.


Η συνταγή έχει ως εξής:

Ανακατέψτε 1/4 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη με μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Με τον τρόπο αυτό, προσθέστε μια πρέζα υψηλότερο φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι. Αναμειγνύονται τα τρία συστατικά σε ένα φλιτζάνι.
Μπορείτε να καταναλώσει αυτό το μείγμα ως προσθήκη σε μια ποικιλία από πιάτα, σούπες και σαλάτες. Απλά βεβαιωθείτε ότι, αν τα χρησιμοποιήσετε σε μαγειρευτά φαγητά, ότι αυτά τα συστατικά δεν μαγειρεύω πάρα πολύ, το καλύτερο είναι να τα προσθέσετε στο τέλος. Αν τους ποτό, όπως η συνταγή αναφέρει παραπάνω, ανακατεύουμε με λίγο νερό.

ανακατεύουμε αυτά τα 3 συστατικά

Αλλά τι ακριβώς εμποδίζει τον καρκίνο και τον καρκίνο του εξάπλωση;

Όλη η γνώση βρίσκεται στην κουρκούμη.Η Κουρκούμη είναι ένα μπαχαρικό, με τη μορφή μιας κίτρινης σκόνης, η οποία είναι ένα από τα συστατικά του κάρι.

Αντιφλεγμονώδεις δυνατότητές του είναι απίστευτα ισχυρή.

Δεν υπάρχει άλλο φυσικό συστατικό στον κόσμο που είναι πιο αποτελεσματικό στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα.
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκούμη αποτρέπει πολλούς τύπους καρκίνου, όπως του ορθοκολικού καρκίνου, του καρκίνου του προστάτη, καρκίνο του εγκεφάλου.

Κουρκούμη έχει μόνο ένα ελάττωμα, το οποίο είναι ότι η κουρκούμη είναι δύσκολο να απορροφηθεί  στην πεπτική οδό. Ως εκ τούτου, ο ιδανικός συνδυασμός για τη θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου είναι κουρκούμη με πιπέρι και πιπερόριζα.

Πιπέρι, σύμφωνα με την έρευνα αυξάνει την αποτελεσματικότητα της κουρκούμη έως 200 τοις εκατό. Προκειμένου να αποφευχθεί επιτυχώς τον καρκίνο και να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα, το μίγμα αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέρα σε πολλές περιπτώσεις.

Χρησιμοποιήστε το όσο συχνά δεν έχει καμία παρενέργεια


http://www.healthylifetricks.com/mix-these-3-ingredients-and-never-fear-cancer-or-any-tumors/
http://www.bioathens.com/fisiko-poto-enantion-ton-karkinikon-ogkon/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια