BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα

Η χρήση μουστάρδας και πολλών αρωματικών, μας δίνει τη δυνατότητα να βάζουμε άρωμα και γεύση στο πιάτο μας χωρίς πολύ αλάτι και ζωικές σως.
Τα παϊδάκια κοτόπουλου έχουν επίσης σημαντικά μικρότερη ποσότητα λιπαρών από αντίστοιχα άλλης προέλευσης, όπως για παράδειγμα τα αρνίσια παϊδάκια.



Υλικά
1 στήθος και 1 μπούτι χωρίς πέτσα, με κόκκαλο, κομμένα παϊδάκι
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
1 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 κ.σ. λευκό κρασί
1 κ. εσπρέσσο καπνιστή πάπρικα
Αλάτι – πιπέρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι και το χυμό του

Εκτέλεση
Σε μια μικρή λεκάνη τοποθετούμε τα παϊδάκια και προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη, τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο κομμένη σε κύβους, τη σκόνη μουστάρδας, το σκόρδο, το κρασί, την πάπρικα, το ξύσμα λεμονιού, το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 C (αέρα και γκριλ), βάζουμε τα παϊδάκια σε ένα ταψί, τα αλατίζουμε και ψήνουμε για 35 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
Tip: Σερβίρουμε με σαλάτα λάχανο-καρότο, τριμμένο σκόρδο και λαδολέμονο.

Πηγή : benecol.gr
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget