Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με απλές λύσεις

Εχετε κυτταρίτιδα; Τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την όψη του δέρματός σας. Ο ρόλος της άσκησης, των κρεμών και του νερού στην αντιμ...

Εχετε κυτταρίτιδα; Τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την όψη του δέρματός σας. Ο ρόλος της άσκησης, των κρεμών και του νερού στην αντιμετώπιση.


Εάν υποφέρετε από κυτταρίτιδα, παρηγορηθείτε, μια και ανήκετε στο 90% των γυναικών που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η εμφάνισή της, δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα στη γυναίκα για το σώμα της, ενώ κατεβάζει σε σημαντικό βαθμό την αυτοπεποίθηση της.

Ας δούμε λοιπόν μερικές απλές λύσεις, που μπορούν να μας βοηθήσουν να μειώσουμε, αν όχι και να εξαφανίσουμε εντελώς την κυτταρίτιδα από το σώμα μας, με φυσικό κυρίως τρόπο.

Οι περισσότερες γυναίκες που πάσχουν, καταφεύγουν συνήθως σε μασάζ, μια δημοφιλή και πολύ συχνά αποτελεσματική θεραπεία, δεδομένου ότι με την τριβή του δέρματος αυξάνεται και η ροή του αίματος, καθώς και η λεμφική παροχέτευση και δημιουργείται μια προστασία απέναντι στην κυτταρίτιδα. Με τη μέθοδο αυτή, η κυτταρίτιδα μπορεί να αρχίσει να μειώνεται σταδιακά και να εξαφανίζονται σιγά σιγά τα πρηξίματα και οι "λακκούβες". Για να έχει επιτυχία αυτός ο τρόπος, απαιτείται εξειδικευμένο άτομο που θα εφαρμόσει το λεμφικό μασάζ, αλλά και αρκετός κόπος, υπομονή και κάποια χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν, ώστε να γίνει με τον σωστό τρόπο και να έχει αποτελέσματα.

´Ενας άλλος τρόπος βοήθειας για τη μείωση της κυτταρίτιδας, είναι η διατροφή. ´Ισως αποτελεί και τον πιο σημαντικό παράγοντα στο πρόβλημα, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο τί τρώμε όταν υποφέρουμε από αυτήν την ανεπιθύμητη κατάσταση. Στην ουσία απαγορεύονται τα γλυκά και τα λιπαρά, ενώ συνιστώνται τα λαχανικά, κυρίως φρέσκα και τα φρούτα μαζί ή ενδιάμεσα των τριών κυρίων γευμάτων μας. Οι ειδικοί δεν θεωρούν ότι μια μικρή παρασπονδία σε όλα τα παραπάνω θα μας επιδεινώσει, απλά μια πιο υγιεινή διατροφή, που ούτως ή άλλως κάνει καλό, θα βοηθήσει τις προσπάθειές μας.

Μην ξεχνάτε το νερό. Θεωρείται ένας απλός, φυσικός, αλλά και αποτελεσματικός τρόπος εξάλειψης της κυτταρίτιδας, εφόσον ο οργανισμός μας πάντα πρέπει να ενυδατώνεται όσο καλύτερα γίνεται, ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίπτωση. Σε συνδυασμό πάντα με τις άλλες μεθόδους καταπολέμησης, το νερό θα σας βοηθήσει με την κατανάλωση ενός ή καλύτερα δύο λίτρων την ημέρα.

Ενημερωθείτε για τις καλύτερες φυτικές κρέμες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα με τις άλλες θεραπείες που εφαρμόζετε. Το καλύτερο είναι να απευθυνθείτε σε ειδικό ή αισθητικό, ώστε το προϊόν να έχει αποτελέσματα. Σιγουρευτείτε για τα συστατικά που περιέχει η κρέμα σας και να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε κρέμα εμφανίζονται μετά από ένα τουλάχιστον μήνα σωστής εφαρμογής.

Ασκηθείτε. Εκτός από τις ευεργετικές επιδράσεις στη διάθεση και την υγεία, η άθληση και η γυμναστική, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της κυτταρίτιδας. Το τρέξιμο, το περπάτημα, η αερόβια άσκηση, είναι μερικοί τρόποι που μπορούν να μειώσουν το πρόβλημά σας, ενώ θα ενισχύσουν σημαντικά τους συνδέσμους στο σώμα σας.


premium.paratiritis

Δεν υπάρχουν σχόλια