ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Η Μητέρα Χίλντγκραντ βον Μπίνγκεν που έζησε πριν από 800 χρόνια 1098-1179, πέθανε σε ηλικία ογδόντα ενός ετών. Ως μυστικίστρια, όπως την αποκαλούσαν, έβλεπε οράματα εντελώς ξύπνια. Όπως δήλωσε κατηγορηματικά πριν πεθάνει, όσα έγραψε προέρχονται από ουράνιες εικόνες και λόγια. Ο πάπας Ευγένιος ο 3ος αναγνώρισε επίσημα το ενορατικό της χάρισμα και μετά από 800 χρόνια η φαρμακευτικές της γνώσεις αναγνωρίστηκαν από την σύγχρονη ιατρική.


Ο δρ Χέρτζκα παθολόγος σε ένα από τα βιβλία του αναφέρει την συνταγή για το κρασί της καρδιάς. Αυτή η συνταγή έχει μεγάλη επιτυχία σε όλες τις καρδιακές διαταραχές και αδυναμίες και όπως αναφέρει ο δρ Χέρτζκα το χρησιμοποιεί καθημερινά στην εξάσκηση του επαγγέλματος του. Η συνταγή έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και προσφέρει σημαντική ανακούφιση και από τη στηθάγχη.

Η συνταγή έχει ως εξής:
Βάζουμε 10 φρεσκομαζεμένους βλαστούς μαϊντανού, σε 1 λίτρο αγνό κρασί. Προσθέτουμε 2 κουταλιές τις σούπας ξίδι από κρασί. Σιγοβράζουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για δέκα λεπτά(προσοχή γιατί αφρίζει πολύ). Κατόπιν προσθέτουμε 300 γρ αγνό μέλι και σιγοβράζουμε για άλλα 4 λεπτά. Το βγάζουμε από την φωτιά, το στραγγίζουμε και το εμφιαλώνουμε ενώ είναι ακόμα ζεστό. Τα μπουκάλια θα πρέπει προηγουμένως να έχουν πλυθεί καλά με δυνατό αλκοόλ. Σφραγίζουμε καλά. Το ίζημα που σχηματίζεται δεν βλάπτει και μπορούμε να το πιούμε.


Ο δρ Χέρτζκα λέει ότι, όποιο κρασί και να χρησιμοποιήσετε λευκό ή κόκκινο, δεν έχει σημασία αρκεί να είναι αγνό και θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά την συνταγή. Προσθέστε το μέλι μετά την πρώτη βράση. Το μέλι πρέπει επίσης να βράση, μην φοβάστε το βράσιμο.
Ο δρ Χέρτζκα συνεχίζει, όταν νιώθετε ενοχλήσεις στην καρδιά πάρτε 1,2,3 ή και περισσότερες κουταλιές της σούπας από το κρασί ημερησίως και όλοι οι πόνοι της καρδιάς που προκαλούνται από καιρικές αλλαγές ή συγκινήσεις θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να φοβάστε, γιατί δεν βλάπτει καθόλου.

Απόσπασμα από το βιβλίο

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ της ΜΑΡΙΑΣ ΤΡΕΜΠΕΝ
Λίγα λόγια..
Η Μαρία Τρέμπεν, γεννήθηκε στο Saaz το 1907. Το 1917 η οικογένειά της μετακόμισε στη Πράγα. Παντρεύτηκε τον μηχανικό Ernst Gottfried Treben με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον Kurt Dieter. Εγκαταστάθηκαν στο Kaplitz, απ’ όπου εκδιώχθηκαν το 1945. Ο σύζυγός της φυλακίστηκε και η ίδια περιπλανήθηκε επί δύο χρόνια σε στρατόπεδα προσφύγων. Μετά το τέλος του πολέμου μετεγκαταστάθηκαν στην Αυστρία.


Πρόσφυγας σ’ ένα στρατόπεδο της Βαυαρίας, η Μαρία Τρέμπεν αρρώστησε από τυφοειδή πυρετό και στη συνέχεια ίκτερο και απόφραξη των εντέρων. Πέρασε πάνω από έξι μήνες σε νοσοκομείο και όταν έφτασε, επιτέλους, στην Αυστρία αισθανόταν ακόμη πολύ άρρωστη, με φρικτούς πόνους, εμετούς και διάρροια. Μια μέρα κάποια γυναίκα, που είχε ακούσει για την αρρώστια της, την έδωσε ένα σκουρόχρωμο υγρό με δυνατή οσμή, το οποίο συνόδευε ένα αντίγραφο παλαιού χειρογράφου, όπου εξ ηγείτο, σε 46 σημεία, πώς αυτό το υγρό θεραπεύει κάθε αρρώστια. Έβαλε το υγρό στο ντουλάπι, δύσπιστη, μη μπορώντας να πιστέψει ότι αυτό το ταπεινό υγρό θα τη βοηθούσε όταν ακόμη και οι γιατροί δεν το μπορούσαν.


Μέχρις ότου, κατά τη διάρκεια μιας ακόμη κρίσεως, απελπισμένη, αποφάσισε να δοκιμάσει μια κομπρέσα με αυτό το υγρό. Όπως βεβαιώνει η ίδια, αυτή η μοναδική κομπρέσα, την οποία κράτησε όλη τη μέρα, ήταν αρκετή για να απαλλαγή από όλα τα προβλήματα των προηγουμένων μηνών.


Έκτοτε η Μαρία Τρέμπεν αφιέρωσε τη ζωή της στη μελέτη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των φυτών. Σταδιακά απέκτησε γνώση και εμπειρία. Βαθιά θρησκευόμενη, θεωρούσε απαράβατο καθήκον να βοηθάει τους συνανθρώπους της να ανακτήσουν την υγεία τους. Έφθασε να γίνει η πλέον περιζήτητη ομιλήτρια, ανά την Ευρώπη, στον τομέα της. Στον τόπο της θεωρείται “αγία”.


Το βιβλίο της “Υγεία από το φαρμακείο του Θεού” (“Gesundheit aus der Apotheke Gottes”) έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες και έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.
Πολυάριθμες μαρτυρίες, από όλο τον κόσμο, για τα εκπληκτικά θεραπευτικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα των βοτανολογικών συνταγών της περιλαμβάνονται στο βιβλίο της “Θεραπείες της Μαρία Τρέμπεν” (“Maria Treben’s Cures”)
Εδώ και χρόνια, το διακεκριμένο βιβλίο της Μαρία Τρέμπεν “Υγεία από το Φαρμακείο του Θεού” βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των best-seller, έχοντας πωλήσει εκατομμύρια αντίτυπα.


Η συγγραφέας υπήρξε μια εξαιρετικά δημοφιλής και περιζήτητη ομιλήτρια ανά την Ευρώπη. Οπουδήποτε μιλούσε, οι αίθουσες ξεχείλιζαν από ενθουσιώδη πλήθη, που αποζητούσαν να ακούσουν την Μαρία Τρέμπεν να διηγείται, με τεράστια επιτυχία, τις προσωπικές της εμπειρίες σχετικά με την αγωγή και την θεραπεία, ακόμη και κακοηθών παθήσεων, με τη χρήση φαρμακευτικών βοτάνων.


Από όλη την Ευρώπη καταφθάνουν χιλιάδες μαρτυρίες, που επαινούν τα εκπληκτικά θεραπευτικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα των βοτανολογικών συνταγών που απαντώνται στο “Υγεία από το Φαρμακείο του Θεού”.
Επειδή οι συνταγές είναι σαφείς, συγκεκριμένες και ευκολονόητες, η βοτανοθεραπεία είναι πλέον κάτι που μπορούμε όλοι να μελετήσουμε και να εφαρμόσουμε στη ζωή μας.


original-schwedenbitter-riviera-08043256

Πηγή:
 http://botanakaiygeia.blogspot.com/p/blog-page_10.html#ixzz3Ko2KFNzr
http://www.bioathens.com/to-krasi-tis-kardias/

H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια