BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

9 λογοι που πρεπει όλοι να εχουμε λαδι καρυδας στο μπανιο

Χρησιμοποιούμε λάδι καρύδας σε σπιτικά προϊόντα περιποίησης σώματος, στη μαγειρική, όπως και σε πολλές ακόμα καθημερινές συνήθειες καθώς είναι ένας μεγάλος κατάλογος που δεν τελειώνει, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 9 αγαπημένες χρήσεις με λάδι καρύδας στο μπάνιο.


Το λάδι καρύδας είναι μία ιδανική πηγή ενυδάτωσης του δέρματος, καθώς και σημαντικό συστατικό που χρησιμοποιείτε σε πολλές θεραπείες για την τριχοφυΐα, γιαυτό πάντα να έχετε ένα βάζο με λάδι καρύδας στο μπάνιο σας, η παρακάτω λίστα με τις εννιά χρήσεις του λαδιού της καρύδας θα σας πείσουν για αυτό.

1. Στο ξύρισμα των ποδιών
Όταν πρόκειται να ξυρίσετε τα πόδια σας το λάδι καρύδας είναι ο καλύτερος σας φίλος και αυτό γιατί αν απλώσετε μία μικρή ποσότητα στα πόδια πριν το ξύρισμα θα γίνουν απαλά σαν μωρού.

2. Ενυδάτωση δέρματος
Μπορείτε να κάνετε ένα καλό ανακάτεμα στο λάδι καρύδας για να φτιάξετε μία κρέμα σώματος που θα χρησιμοποιείται καθημερινά.
Είναι γνωστό ότι το λάδι καρύδας συσφίγγει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση κυτταρίτιδας, όπως καταλαβαίνετε είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης και ακόμα είμαστε στη δεύτερη κατηγορία  της λίστας.

3. Πλύσιμο δοντιών
Καλά ακούσατε!
Ένας παραδοσιακός τρόπος για να καθαρίσετε το στόμα σας είναι το λάδι καρύδας.
Η αντιβακτηριδιακή του δράση θα σας βοηθήσει να έχετε μία πεντακάθαρη στοματική κοιλότητα.
Προσπαθήστε να το κρατήσετε στο στόμα σας για 10 λεπτά τουλάχιστον, αν και το ιδανικό θα ήταν για 20 λεπτά περίπου.

4. Για το μακιγιάζ
Συγκεκριμένα για την αφαίρεση του και ένας ακόμα λόγος για να το έχετε στο μπάνιο προστίθεται στη λίστα.
Πρώτα πλύνετε καλά το πρόσωπο σας και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε λάδι καρύδας για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο που έχει απομείνει από τη μάσκαρα η το makeup.

5. Αγχολυτικό 
Όταν είστε αγχωμένοι  ή στρεσαρισμένοι αναμείξτε μία κουταλιά λάδι καρύδας με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώστε.

6. Για τα μαλλιά
Το λάδι καρύδας είναι ιδανικό όταν θέλετε να τιθασεύσετε τα άγρια μαλλιά του παιδιού σας, αλλά προσοχή χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα γιατί αν το παρακάνετε τα μαλλιά τους θα γίνουν λιπαρά.

7. Μάσκα για τα μαλλιά
Πριν κάνετε το μπάνιο σας ετοιμάστε μια μάσκα για τα μαλλιά, πάρτε μία ποσότητα λάδι καρύδας ίση με 1 κουτάλι του γλυκού και βάλτε στη ρίζα, κάντε ελαφρύ μασάζ και στη συνέχεια απλώστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών, αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσετε δυνατά και υγιή μαλλιά.

8. Εγκαύματα και εξανθήματα
Το λάδι καρύδας καταπραΰνει από τα ελαφριά εγκαύματα και τα εξανθήματα στο δέρμα.
Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιείστε σε μωρό αν έχουν συγκαεί από τις πάνες.

9. Στα νύχια
Το λάδι καρύδας κάνει θαύματα και στα νύχια, τρίψτε με αυτό τα νύχια των ποδιών σας αλλά και των χεριών για να αποκτήσετε απαλό δέρμα στις άκρες χωρίς ενοχλητικές παρανυχίδες.
Επίσης οι αντιμυκητιακές του ιδιότητες θα διατηρήσουν τα πόδια σας προστατευμένα από  μύκητες.


VotanonKipos.gr


H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget