Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Nα, γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε το γάλα και τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου

Όταν πρόκειται για την ποιότητα και τη φρεσκάδα, τα αυγά και το γάλα είναι τόσο ευάλωτα στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Και αυτό είναι το πρόβλημα με την αποθήκευση τους στην πόρτα του ψυγείου.
Η θερμοκρασία εκεί είναι πιο ζεστή και έχει την τάση να κυμαίνεται περισσότερο από ό, τι άλλες περιοχές του ψυγείου, ειδικά όταν ανοίγει η πόρτα.
Η λύση: Τοποθετείστε τα αυγά και το γάλα, στο κεντρικό διαμέρισμα του ψυγείου, όπου οι θερμοκρασίες είναι πιο κρύες και πιο σταθερές.

Τα αυγά θα διατηρήσουν την  ποιότητα τους για περίπου 3-5 εβδομάδες. Τα αυγά σας θα εξακολουθούν να είναι απόλυτα ασφαλείς στη χρήση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ρωγμές ή άλλες φθορές. 

Το γάλα που αποθηκεύεται στο ψυγείο στο κεντρικό διαμέρισμα, συνήθως παραμένει πόσιμο για περίπου μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία λήξης. 

Εδώ θα δείτε και ένα βίντεο για το πως να αποθηκεύετε τα τρόφιμα στο ψυγείο σας!
H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ


17 Μαρτίου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget