Υλικά
300 γρ γραβιέρα
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
3 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι σόδα
200 γρ μαργαρίνη
Εκτέλεση
300 γρ γραβιέρα
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
3 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι σόδα
200 γρ μαργαρίνη
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ψήνουμε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
- Αναμιγνύουμε τη γραβιέρα με τα λουκάνικα και προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και αφού ανακατέψουμε, προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα.
- Τελευταία ρίχνουμε τη μαργαρίνη την οποία έχουμε ζεστάνει ελαφρά ώστε να είναι πολύ μαλακή και να αναμιχθεί καλά με το μίγμα μας.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το μίγμα της λουκανικόπιτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
0 Σχόλια