BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ

ΟΦEΛΗ απο το ΜΗΛΌΞΥΔΟ

14 ΟΦEΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ  

 προβλήματα στην κοιλιά.
Η περιεκτικότητα σε πηκτίνη ACV βοηθά στην θεραπεία της διάρροιας με το σχηματισμό ινώδους υλικού  Η πηκτίνη αποτελεί επίσης ένα προστατευτικό στρώμα για την ανακούφιση του βλεννογόνου του παχέος εντέρου και του εντερικούς σπασμούς. Δοκιμάστε την ανάμιξη ενός ή δύο κουταλιές της σούπας σε νερό, χυμό  όπως χυμό μήλου.
miloxudo_

Αποτροπή δυσπεψίας.
Πιείτε πριν από το φαγητό, ειδικά αν ξέρεις ότι πρόκειται να φάτε τροφες που προκαλούν δυσπεψία. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου\ σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και πιείτε το 30 λεπτά πριν θέλετε να δειπνήσετε.
 Θα Βοηθήσει να καθαρίσει μια βουλωμένη μύτη.
Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε. Αυτό βοηθά στην αποστράγγιση των κόλπων.

Βοήθεια στον λόξυγκα..
Δεδομένου ότι ο λόξυγγας είναι συχνά προκαλούνται είτε από χαμηλή οξύ του στομάχου  που επιβραδύνουν την πέψη των πρωτεϊνών, ή τρώνε πάρα πολύ .. μπορεί να είναι μια πολύ καλή λύση για λόξυγκας. Αποκαθιστά την ισορροπία οξέων στο στομάχι και διευκολύνει ερεθίζουν σπασμούς του διαφράγματος.

Απαλύνει τον πονόλαιμο.
Μόλις νιώσετε το αγκάθι στον πονόλαιμο, θα συμβάλει στην αποτροπή της μόλυνσης Βγάζει, τα περισσότερα μικρόβια  που δεν μπορούν να επιβιώσουν στο όξινο περιβάλλον. Απλά ανακατέψτε ¼ φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη με ¼ φλιτζάνι ζεστό νερό και κάντε γαργάρες κάθε ώρα

Να μειώσει το πρήξιμο
Το τρίψιμο  με μηλόξυδο σε πρησμένα χέρια ή τα πόδια μειώνει το πρήξιμο.

Σβήστε την  εξάντληση.
Άσκηση και μερικές φορές το έντονο στρες προκαλεί  γαλακτικό οξύ που συσσωρεύεται στο σώμα, προκαλώντας κόπωση. το μηλοξιδο  περιέχει κάλιο και ένζυμα και μπορεί να ανακουφίσει αυτό το αίσθημα της κόπωσης.  προσθέστε μια κουταλιά ή δύο από μηλόξυδο σε ένα ποτήρι παγωμένο ποτό λαχανικών ή σε ένα ποτήρι νερό.
Ανακουφίστε στη διάρκεια της νύχτας τις κράμπες των ποδιών.
Λαμβάνονται αραιωμένο σε νερό δύο φορές την ημέρα, θα διαλυθεί  οι κρύσταλλοι  του οξέος στο αίμα και η παροχή καλίου, ασβεστίου και άλλων βασικών μετάλλων στον οργανισμό που απαιτείται για να διευκολύνει τις κράμπες στα πόδια.omorfia-mallion-me-xidi

Διώξε την κακή αναπνοή.
Λόγω στις  όξινες ιδιότητες του το  μηλόξιδο κάνει μια θαυμάσια θεραπεία για την κακή αναπνοή ή  την δυσοσμία του στόματος. Απλά προσθέστε 1/2 κουταλιά της σούπας  σε ένα φλιτζάνι νερό και κάντε  γαργάρα το μείγμα στο στόμα σας για 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά
Καταπολέμηση των λοιμώξεων της μαγιάς.
Μία από τις καλύτερες θεραπείες για τη θεραπεία μια μόλυνση ζύμης είναι η Apple ξίδι μηλίτη. Προσθέστε 1 και μισό φλιτζάνια  σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό, και στη συνέχεια να απολαύσετε σετο αυτό για περίπου 20 λεπτά. Αυτό θα πρέπει να γίνεται μία φορά την ημέρα για τις 3 πρώτες ημέρες της λοίμωξης.

Πόδια ή μύκητας του δέρματος.
Είναι συχνά χρήσιμο ενάντια σε ζυμομύκητες και μύκητες στο δέρμα και στα νύχια. Εάν έχετε τα πόδια ή μύκητα toe, μουλιάστε τα πόδια σε 1 φλιτζάνι  σε νερό για να ισχύσουν άμεσα στην πληγείσα περιοχή. Για δερματικούς μύκητες ή μαγιά, εφαρμόζονται άμεσα Για τα παιδιά ή τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα, το καλύτερο είναι να το αραιώνεται με νερό πριν από την εφαρμογή στο δέρμα.

ΓΙΑ Τον έλεγχο των σακχάρων στο αίμα.
Οι αντι-γλυκαιμική επίδραση του μηλόξυδο να συμβάλει στη βελτίωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου του αίματος. Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη σε ένα ποτήρι φιλτραρισμένο νερό για 3 φορές την ημέρα για να σταθεροποιήσετε το  στομάχι σας της πέψης η οποία με τη σειρά της θα κρατήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αν είστε διαβητικός, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ενισχύστε την απώλεια βάρους.
Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι το μηλόξιδο προάγει την απώλεια βάρους με την επιτάχυνση του μεταβολισμού. Μία προτεινόμενη λύση είναι να αναμίξετε 2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε αυτό πριν από κάθε γεύμα ή να πιείτε το αργά όλη την ημέρα

Μείωση της χοληστερόλης στο αίμα.
Η έρευνα έχει δείξει ότι  το ξύδι μήλου μηλίτη βελτιώνει το προφίλ των λιπιδίων του αίματος με τη μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και της χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνης χοληστερόλης (LDL-C) ή κακή χοληστερόλη, όπως επίσης και με την αύξηση των επιπέδων των λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας (HDL-C ) ή καλή χοληστερόλη. Εάν έχετε υψηλή χοληστερόλη, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 ΟΦEΛΗ ΤΟΥ ΜΗΛΌΞΥΔΟ:ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ


Ξεπλύνετε τα μαλλιά.
Οξικό οξύ, το κύριο συστατικό του θα αφαιρέσει τη δημιουργία από προϊόντα styling και τα βελτιωτικά για να ενισχύσει την τρίχα, αφήνοντας την μαλακιά, και λαμπερή. Θα υπάρξει εξισορρόπηση επίπεδο του pH της τρίχας,Αραιώστε 1/3 φλιτζάνι σε 4 φλιτζάνια νερό και περιχύνουμε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό για να σφραγίσει την τρίχα και να δημιουργήσει περισσότερη λάμψη.

omorfia-me-xidi-apo-milo

Μάσκα προσώπου.
Αναμείξτε ίσα μέρη ξύδι μήλου μηλίτη και πηλό μπεντονίτη , προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι. Εφαρμόστε στο δέρμα. Αφήστε αυτή την αποτοξίνωση, θεραπεία  επάνω για 10-15 λεπτά πριν από έκπλυση με χλιαρό νερό.

Ψωρίαση
Οι πάσχοντες από ψωρίαση θα μείωση την φλεγμονή. Απλώστε μερικές σταγόνες σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε στην περιοχή ή  σε άλλα ξηρά σημεία για την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση.

Χαλαρωτικό μπάνιο εμποτισμού.
Την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείτε να γλιστρήσει σε ένα ζεστό μπάνιο, προσθέστε δύο παρα ένα καπάκια της σούπας μηλόξυδο. Αντλεί τις τοξίνες από το σώμα, αφήνοντας πίσω ήπιο και ενυδατωμένο δέρμα.

Λευκαντικό δοντιών.
Κάντε γαργάρες με μηλόξυδο το πρωί. Το ξύδι βοηθά στην αφαίρεση των λεκέδων, λευκαίνουν τα δόντια, και θα σκοτώσει τα βακτήρια στο στόμα και τα ούλα σας. Βουρτσίστε ως συνήθως μετά κάνετε γαργάρες.
Χρησιμοποιήστε το ξίδι μηλίτη μήλων για να απαλύνει  τον πόνο και τα πρησμένα πόδια.

ygeia6-omorfia-miloxido

έγκαυμα θεραπεία.
Ανακούφιση από τον πόνο του ηλιακού εγκαύματος απο το  ξεφλούδισμα εφαρμόζοντας ένα ύφασμα εμποτισμένο με ξύδι μήλου  στην περιοχή.
Ανακουφίσει τα σημεία ηλικίας.
ΤΟ Μηλόξιδο περιέχει θείο που καταπολεμά τις συνέπειες της γήρανσης του πληθυσμού, όπως τα σημεία ηλικίας. Ταμπονάρετε τα σημεία ηλικίας ή  τιε κηλίδες,  κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Μην ξεπλύνετε το ξίδι. Αν έχετε ένα αίσθημα καψίματος, αραιώστε το ξύδι με νερό. Ξεπλύνετε το πρωί.

Απλή  φλεβίτιδα.
Βελτιώνει την κυκλοφορία της  φλέβας  και βοηθά να διευκολύνει την διόγκωση η και το οίδημα  στην φλέβα έτσι ώστε να είναι λιγότερο αισθητή και επώδυνη. Συνδυάστε ίσα μέρη  και την αγαπημένη σας λοσιόν. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε  κιρσούς με μια κυκλική κίνηση μέχρι να απορροφηθεί. Ανάλογα με τη σοβαρότητα των κιρσών σας, θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τη βελτίωση μέσα σε ένα μήνα.

Φυσικό αποσμητικό.
Τα περισσότερα εμπορικά αποσμητικά είναι αντιιδρωτικά, τα οποία εμποδίζουν την ικανότητά σας να ιδρώνουν. Δεδομένου ότι ο ιδρώτας είναι ένα από τα φυσικά μέσα του σώματός σας της αποτοξίνωσης,  οταν εμποδίζοντας την ικανότητά  να ιδρώνετε μπορεί να εμποδίσει την ικανότητά σας για να αποτοξινωθεί. το μηλοξυδο απορροφά και εξουδετερώνει τις οσμές. Απλά τρίψτε τις σε μασχάλες σας. Η οξώδες μυρωδιά διαχέεται μόλις στεγνώσει.
Ακμή θεραπεία.
Σκοτώνει τα βακτηρίδια και τα υπόλοιπα το επίπεδο pH του δέρματος. Επίσης, απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα μας, η οποία είναι η κύρια αιτία της ακμής. Αναμίξτε ένα μέρος ξύδι σε 3-4 μέρη νερού. Εφαρμόστε το διάλυμα απευθείας στο δέρμα σας με καθαρό βαμβάκι και αφήστε το εκεί για περίπου δέκα λεπτά. Μετά από δέκα λεπτά, ξεπλύνετε το ξύδι. Επαναλάβετε αυτό τρεις φορές την ημέρα. Για σοβαρές περιπτώσεις ακμής, το διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επί μία νύκτα χωρίς ξέβγαλμα.
Αφαίρεση κονδυλωμάτων.
Δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι μήλου μηλίτη στην κορυφή, στη συνέχεια, στερεώστε το με έναν επίδεσμο. Αφήστε μια μέρα στην άλλη και αφαιρέσετε το πρωί. Εάν επιμείνουμε σε αυτό με συνέπεια για μια εβδομάδα, θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα.
Ανακούφιση από τον πόνο της αρθρίτιδας.
Το κάλιο στο ξίδι μηλίτη μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελή, διότι προσπαθεί να αποτρέψει στο ασβέστιο  την συσσώρευση στις αρθρώσεις, η οποία συνδέεται με δυσκαμψία των αρθρώσεων.
Βελτιώστε την υγεία των οστών.
Η αφθονία του ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου, και άλλα ζωτικής σημασίας ανόργανων συστατικών, κάνει  το μηλόξυδο ένα καλό υποψήφιος για τη διατήρηση της υγείας των οστών.

ΠΏΣ ΝΑ ΠAΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΛOΞΙΔΟ:

Απλά προστίθεται σε λίγο νερό και μετά “άσπρο πάτο!” η προσθέστε λίγο ακατέργαστο μέλι, stevia για να δώσει μια μικρή γλυκύτητα. Ή μπορείτε να το κυνηγήσει με λίγο ζαχαρούχο χυμό μήλου.
Εδώ είναι μερικές γενικές οδηγίες που ακολουθούν:
Για την καθημερινή συντήρηση, απώλεια βάρους και το pH εξισορρόπησης:
2 κουταλάκια του γλυκού σε 8 oz του νερού 3x την ημέρα (πριν από τα γεύματα σας)

Για τη θεραπεία μια οξεία κατάσταση, όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, το βήχα, βρογχίτιδα, ή πονόλαιμο:
2 κουταλιές της σούπας σε 8 oz του νερού 3x την ημέρα (πριν από τα γεύματα σας).





ΠΗΓΗ

onegoodthingbyjillee.com/2
bioathens.com/ygeia-omorfia-me-miloksido/


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget