Το λάδι που απογειώνει επιδερμίδα και μαλλιά...

Όχι, δεν είναι το λάδι καρύδαςΤο λάδι καρύδας είναι θαυματουργό και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. Είναι απίστευτα ενυδατικό και αντιφλεγμονώδες. Στα υπέρ, σημειώστε ότι θωρακίζει τα μαλλιά από την απώλεια πρωτεΐνης, είναι αντιοξειδωτικό που σημαίνει ότι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τις ρυτίδες.

Αλλά και η κατανάλωσή του, αποδεικνύεται δυναμίτης για τον μεταβολισμό. Θέλετε και άλλα; Κάνει θαύματα και στην οδοντοστοιχία, μιας και αποτελεί φυσικό αντιβιοτικό που προστατεύει τα δόντια καταπολεμώντας τα βακτήρια.

Και εκεί που περιμένει κανείς ότι κανένα άλλο λάδι δεν μπορεί να ξεπεράσει το λάδι καρύδας, οι επιστήμονες γελούν ειρωνικά… Το λάδι αμυγδάλου, μια πλούσια πηγή σε βιταμίνη Ε! Μελέτες έχουν δείξει ότι αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, κατάλληλο τους καλοκαιρινούς μήνες, εξουδετερώνοντας την αντιαισθητική διχρωμία. Επιπλέον χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και υγεία.H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια