Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE
(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Το σκόρδο και το κρεμμύδι είναι τα ιδανικά τρόφιμα για να έχετε μακροζωία

Η κατανάλωση σκόρδου και κρεμμυδιού σε καθημερινή βάση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή, να ενισχύσετε το ανοσοποιητικ...

Η κατανάλωση σκόρδου και κρεμμυδιού σε καθημερινή βάση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή, να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως επίσης και στην πρόληψη του καρκίνου.

Συμπεριλάβετε τα οπωσδήποτε στη διατροφή σας σε καθημερινή βάση ώστε να επωφεληθείτε τα μέγιστα στον οργανισμό και την υγεία σας.



Το σκόρδο έχει ισχυρές αντιβιοτικές ιδιότητες.
Όταν δεν έχει μαγειρευτεί και είναι ωμό έχει και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, γιαυτό πάντα να το προτιμάτε ωμό και κατά προτίμηση θρυμματισμένο, ώστε να απελευθερώνεται το περισσότερο μέρος από τα ωφέλιμα συστατικά του, αυτό συμβαίνει όταν το κόβουμε ή το πιέζουμε με τη λεπίδα ενός μαχαιριού.

Επίσης το σκόρδο έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδες ιδιότητες που θα σας κρατήσουν ασφαλείς από βακτηριδιακές λοιμώξεις και φλεγμονές.

Το σκόρδο και το κρεμμύδι εξισορροπούν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, όπως επίσης αποτρέπει συσσώρευση λίπους και ασβεστίου στα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Ακόμα μερικές σημαντικές ιδιότητες, είναι ότι ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύουν από ιώσεις και γρίπη, καθώς επίσης ότι συμβάλουν στην πρόληψη του καρκίνου.
Οι αντιβακτηριδιακές και αντιιικές ιδιότητες του κρεμμυδιού και του σκόρδου συμβάλουν στην προστασία του παχέος εντέρου, του στόματος, του φάρυγγα, των νεφρών, της μήτρας και του καρκίνου των ωοθηκών.

Τα σκόρδα και τα κρεμμύδια είναι διαθέσιμα καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλα τα μανάβικα και στα σούπερ μάρκετ, γιαυτό δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μη τα συμπεριλάβετε σήμερα κιόλας στη διατροφή σας.


VotanonKipos.gr


H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια