Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

ΔΙΩΞΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓHΡΑΤEIΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΑ

Τα πιο ισχυρά μπαχαρικά που μπορούν να καταπολεμήσουν την γήρανση και την πρόληψη των ασθενειών. Κατανάλωνε μόλις 1 κουταλάκι του γλυ...

Τα πιο ισχυρά μπαχαρικά που μπορούν να καταπολεμήσουν την γήρανση και την πρόληψη των ασθενειών.

Κατανάλωνε μόλις 1 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα οποιοδήποτε από αυτά τα βότανα και τα καρυκεύματα που μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην υγεία σας
Τα φρέσκα είναι πιο ισχυρά.


Το ποιο αρωματικά βότανο, είναι ποιο ισχυρότερο σε όφελος. Μπορείτε, ωστόσο, να έχετε σχεδόν τα ίδια οφέλη από αποξηραμένα βότανα, εάν τα αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές δοχείο μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.


Προστατέψτε τα κύτταρα του δέρματος με βότανα

Τα Κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος φιαξε ένα μείγμα μπαχαρικών στη μαγειρική σας, η οποία μπορεί να παρέχει ζωτική σημασία προστασίας σε κυτταρικό επίπεδο.



Ο Βασιλικός βασικό συστατικό σε μείγμα μπαχαρικών , είναι φορτωμένο με αντιοξειδωτικά που μπορεί να προστατεύσει τα κύτταρα σας από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες – τα επιβλαβή μόρια που επίσης συμβάλλουν στην καρδιακή νόσο, τον καρκίνο, την οστεοπόρωση και η νόσος του Αλτσχάιμερ.




Για τις Λοιμώξεις το Θυμάρι

ΟΙ Βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να είναι από ένα κοινό πονόλαιμο μέχρι την θανατηφόρα πνευμονία. Μελέτες έχουν δείξει ότι το θυμάρι μπορεί να σκοτώσει τα βακτηρίδια σταφυλόκοκκου, που οδηγούν σε μολύνσεις. Επιπλέον, τα εκχυλίσματα θυμαριού χρησιμοποιείται σε στοματικά διαλύματα για τη θεραπεία φλεγμονών και του βήχα για τη θεραπεία λοιμώξεων του λαιμού.


Καταπολέμηση Φλεγμονής το Φασκόμηλο

Φλεγμονή στο κυτταρικό επίπεδο είναι ο κύριος λόγος που το σώμα το γερνάει Αυτό το βότανο μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φλεγμονής που προκαλείται από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, το άσθμα και η αθηροσκλήρωση, η οποία προκαλεί μια θρόμβωση των αρτηριών.


Βελτίωση της πέψης και του Ύπνου η Μαντζουράνα

Ένα υγιές πεπτικό σύστημα και ένας καλός ύπνος είναι απαραίτητα για την γενική υγεία σας. Οι μελέτες δείχνουν ότι η μαντζουράνα στη διατροφή μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα που βοηθούν την πέψη. Αν έχετε προβλήματα στον ύπνο, δοκιμάστε να προσθέσετε πέντε σταγόνες από αιθέριο έλαιο μαντζουράνας, διατίθεται σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, σε ένα ζεστό μπάνιο. Τα Αιθέρια έλαια του βοτάνου μπορεί να ανακουφίσουν το άγχος, να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε ήσυχοι όλη τη νύχτα.




Ρίγανη

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της ρίγανης. Ενεργό παράγοντα της, το rosmarinic οξύ,που καθαρίζει τις ελεύθερες ρίζες που μας γερνούν και συμβάλλουν στην ασθένεια. Επιπλέον, η ρίγανη είναι επίσης ένα από τα ισχυρότερα και πιο αποτελεσματικά αντιβιοτικά ευρέος φάσματος και αντιμυκητιασικά Μπορεί να βοηθήσει να σκοτώσει την Candida, (ή μόλυνση ζύμης), καθώς και λοιμώξεις από μύκητες των νυχιών.




Κρατήστε την καρδιά σας νέα με τζίντζερ

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του τζίντζερ θα κρατήσει την καρδιά σας νέα και τις αρτηρίες σας καθαρές Επιπροσθέτως, το τζίντζερ βοηθά στην προστασία κατά των επιβλαβών βακτηρίων και μυκήτων. Αυξάνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να προστατεύσει την αρτηριοσκλήρυνση, μειώνοντας τα επίπεδα της χοληστερόλης και την πρόληψη της οξείδωσης της LDL (την κακή χοληστερίνη). Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το τζίντζερ είναι ένα ισχυρό θεραπεία για τη ναυτία.




Τόνωση του πεπτικού με Μπαχάρια

Ενα μείγμα από κανέλα, αρκεύθου, γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο. Για να διατηρήσετε ένα έντερο υγιή, το τρίψιμο με μπαχάρι για το κρέας και τα λαχανικά σας ή ενα ψέκασμα στις σούπες σας. Είναι καταπληκτικά για τα αντί-φυσικού αερίου, και βοηθούν την πέψη. Τα μπαχάρια αυτά βοηθούν επίσης να κρατήσουν το σάκχαρο στο αίμα υπό έλεγχο, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς τρόπους για να κρατήσει τις αρτηρίες σας νέες




Ανακούφισε την ακαμψία Λόγω Αρθρίτιδας η Κανέλα

Καθώς μεγαλώνουμε, πολλοί από εμάς μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα στους μυς και τις αρθρώσεις λόγω αρθρίτιδας. Η Κανέλα περιέχει αντιφλεγμονώδεις ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν να ανακουφίσουν τον πόνο. Επιπλέον, οι αντιβιοτικές ιδιότητες της κανέλας βοηθούν στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, την τερηδόνα και την ουλίτιδα, και να σκοτώσει τα βακτήρια, E.coli.




Η Καταπολέμηση σε σχεδόν τα πάντα τα Γαρίφαλα

Η κανέλα, έτσι και το γαρίφαλο μπορεί να είναι ευεργετικό ενάντια στους μυϊκούς πόνους και την αρθρίτιδα. Από όλα τα μπαχαρικά, έχει το υψηλότερο ORAC (Oxygen Radical ικανότητα απορρόφησης) Αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι είναι το υψηλότερο σε αντιοξειδωτικά. Επιπλέον, γαρίφαλο περιέχει ευγενόλη, η οποία έχει τα πιο αναισθητικά οφέλη χρήσιμα για πονόδοντους, τον πόνο των ούλων, και του πονόλαιμου.Τα Γαρίφαλα προσφέρουν επίσης ανακούφιση από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος όπως το άσθμα και την βρογχίτιδα, και την εξάλειψη των εντερικών παρασίτων, μυκήτων και βακτηρίων.




Πρόληψη του καρκίνου και της νόσου του Alzheimer με κουρκούμη.

Πάρα πολλοί από εμάς έχουν αισθανθεί τις συνέπειες του καρκίνου και της νόσου του Αλτσχάιμερ στη ζωή μας. Ωστόσο, στην Ινδία, όπου η κουρκούμη χρησιμοποιείται ευρέως, η επικράτηση σε κοινές μορφές καρκίνου είναι 10 φορές χαμηλότερο. Οι ερευνητές αποδίδουν το γεγονός αυτό, εν μέρει,στην κουρκουμίνη, η ένωση που δίνει στην κουρκούμη το κίτρινο χρώμα της. Εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι η κουρκουμίνη είναι αποτελεσματική τόσο στην προστασία κατά του καρκίνου και στην επαγωγή τον προγραμματισμένο θάνατο των κυττάρων καρκίνου του παχέος εντέρου. Επιπλέον, πληθυσμιακές μελέτες έχουν δείξει ότι οι ηλικιωμένοι χωρικοί στην Ινδία φαίνεται να έχουν το χαμηλότερο ποσοστό της νόσου Alzheimer στον κόσμο.


Η καταπολέμηση της γήρανσης,είναι η καλύτερη προσέγγιση είναι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτό σημαίνει ότι η τακτική σωματική δραστηριότητα, την ποιότητα του ύπνου και η διατροφή σας θα είναι γεμάτη από υγιεινά τρόφιμα.,προσθέτοντας μερικά ή όλα από αυτά τα μπαχαρικά στη μαγειρική σας μπορεί απλά να σώσει τη ζωή σας.


πηγη
www.doctoroz.com/http://www.bioathens.com


Δεν υπάρχουν σχόλια