BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φυσικές συνταγές για ουλές, εγκαύματα και ραγάδες

Χυμός καρότων
Τα καρότα περιέχουν βιταμίνη Α η οποία θεραπεύει τις ουλές, βιταμίνη C η οποία θρέφει το δέρμα και βήτα καροτίνη, η οποία του δίνει φρεσκάδα.
Τρόπος χρήσης: Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας σε λίγο χυμό καρότου και κάντε απαλό μασάζ πάνω στην ουλή. Στη συνέχεια περιμένετε μέχρι η περιοχή να στεγνώσει τελείως και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Αλόη βέρα
Είναι ένα ισχυρό βότανο που διεισδύει ακόμα και στα πιο βαθιά στρώματα των ιστών του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, διεγείρει τον σχηματισμό νέων κυττάρων, καταπραΰνει και ενυδατώνει.
Τρόπος χρήσης: Βρέξτε την ουλή με χυμό αλόης βέρα και αφήστε τη να στεγνώσει. Θυμηθείτε να μην ξεπλύνετε την περιοχή μετά.
Έλαιο καρύδας
Αυτό το έλαιο διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες και τα λιπαρά οξέα του δρουν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά. Το έλαιο καρύδας δρα προληπτικά κατά των ραγάδων, απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα και το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.
Τρόπος χρήσης: Απλώστε λίγο έλαιο καρύδας πάνω στην πληγείσα περιοχή αρκετές φορές την ημέρα.
Έλαιο φουντουκιού
Το έλαιο αυτό θρέφει, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Επίσης, καταπραΰνει τις ραγάδες, την ερυθρότητα και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία του δέρματος. Αυτό το καταπληκτικό έλαιο διαπερνά το δέρμα γρήγορα ενώ συσφίγγει την επιδερμίδα και διατηρεί την ελαστικότητά της.
Τρόπος χρήσης: Απλώστε το έλαιο πάνω στην πληγείσα περιοχή σε καθημερινή βάση.
Λάδι βιταμίνης Ε 
Δρα ως αντιοξειδωτικό, αποτρέπει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών και προστατεύει το δέρμα από την καταστροφή και τη γήρανση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε περιπτώσεις εγκαυμάτων, ουλών και ραγάδων.
Τρόπος χρήσης: Απλώστε το λάδι πάνω στην πληγείσα περιοχή και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα. Αντί για λάδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάψουλες με βιταμίνη Ε.



H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget