ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΡΔΑΜΟ

14 καταπληκτικά οφέλη με τσάι απο Κάρδαμο για το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία

Αν έπρεπε να επιλέξει από μια ποικιλία από τσάι για να πιεις διάλεξε το κάρδαμο,δεν θα είναι μόνο να ωφέλιμο στην υγεία σας, αλλά και στο δέρμα και στα μαλλιά σας. Είναι η «Βασίλισσα των Μπαχαρικών» και χρησιμοποιείται ευρέως για το μαγείρεμα στο ανατολικό μέρος του κόσμου.Το χρησιμοποιούσαν πολλά χρόνια πριν, στην ανατολική κουλτούρα και από τότε έχει γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος των ανθρώπων που κατοικούν εκεί. Θέλετε να μάθετε πώς αυτό επηρεάζει το δέρμα και τα μαλλιά σας, για να μην αναφέρουμε και την υγεία;

Πιείτε αυτό το μεθυστικό και αρωματικό μπαχαρικό και θα γνωρίσει θαύματα το δέρμα σας.

Έχει ένα σωρό αντιοξειδωτικά. Αυτά βοηθούν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών που διαφορετικά θα ήταν ένας λόγος για καρκίνο του σώματός . Είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο είναι ένα πραγματικά καλό αντι-γήρανσης μπαχαρικό.

Παρέχει στο δέρμα σας πλούσιο, λαμπερό .. Αυτό είναι κυρίως επειδή ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος

Το δέρμα σας χρειάζεται σίγουρα μια ολοκληρωμένη λύση όλων των προβλημάτων που βιώνει και όχι μια προσωρινή λύση, τσάι με κάρδαμο είναι πλούσιο και άφθονο σε ποσότητες βιταμινών, αντι-μικροβιακούς παράγοντες και ανόργανα στοιχεία που περιέχονται σ ‘αυτό.


Οφέλη του για τα μαλλιά σας

Θα δυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά.Αυτό λόγω τις αντι-οξειδωτικές ιδιότητες στους σπόρους του.
Με τις αντι-βακτηριακές ιδιότητες στα μαλλιά σας που προέρχεται από αυτό το τσάι, θα προστατεύσει επίσης το δέρμα σας από λοιμώξεις.

Αν πάσχετε από οποιοδήποτε είδος ερεθισμού στο τριχωτό της κεφαλής ή φαγούρα. Καταναλώστε ένα φλιτζάνι τσάι με κάρδαμο

Αυτό το μπαχαρικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως βιταμίνη Α, Β, C, ριβοφλαβίνη, κλπ, τα οποία είναι πολύ απαραίτητα για το σώμα σας. Είναι επίσης μια δεξαμενή από μέταλλα και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που είναι αναγκαία για το σώμα σας.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως φαινόλες και θα προστατεύσει το σώμα σας από την καρκινική ανάπτυξη.

Έχετε ένα πρόβλημα με την αρτηριακή σας πίεση; Έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στους πνεύμονές σας και να μειώσει την επίπτωση της υπέρτασης.

Έχετε πονοκέφαλο? Μασήστε ένα ζευγάρι σπόρους από κάρδαμο

Αυτό το γλυκό αρωματικό ποτό μπορεί να κάνει θαύματα σε προβλήματα δυσπεψίας σας και ακόμη και θέματα μετεωρισμού.

Είναι ένα εξαιρετικό ποτό για την πρόληψη και τον έλεγχο σε πνευμονικές και καρδιακές παθήσεις.Αίσθημα ζαλάδας? Η ναυτία είναι μια άλλη ασθένεια και το τσάι μπορεί να βοηθήσειπηγη

http://translate.googleusercontent.com/
http://www.bioathens.com


H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια