BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΣΤΕΣ ΩΟΘΗΚΩΝ

Σήμερα, πολλές γυναίκες ασχολούνται με κύστες που δημιουργούνται στο εσωτερικό ή  στις ωοθήκες τους. Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης είναι αρκετά κουραστική, αλλά όχι αδύνατη. Λαϊκή ιατρική έχει πολλά να προσφέρει, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση  με τις κύστεις των ωοθηκών, με μια φυσική θεραπεία .

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια φυσική λαϊκή θεραπεία, και δεν παίρνει πολλή προσπάθεια για να το κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο μέλι και η αλόη βέρα.
Πάρτε μερικά φύλλα αλόης βέρα και  κρατήσετε στο ψυγείο σας για δύο εβδομάδες.
Κόψε τα λεπτά και πιέστε το χυμό.

Ανακατέψτε ίση ποσότητα μελιού με τον χυμό.


Κρατήστε το φάρμακο στο ψυγείο σας.


Δοσολογία:

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από τη φυσική θεραπεία και  να το ζεσταίνετε αρκετά ,, αυτή η θεραπεία είναι αρκετά παχιά. Μόλις το υγρό είναι θερμό, λαμβάνετε ένα κανονικό ταμπόν και απολαύστε το.

Εισάγετε το ταμπόν, όπως κάνετε συνήθως και αφήστε το για μία νύκτα.

Επαναλάβετε τη θεραπεία για 10 ημέρες, στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα. 

Μην εφαρμόζετε το φάρμακο κατά τη διάρκεια του κύκλου σας. 

 Μετά το διάλειμμα, επαναλάβετε τη θεραπεία για 10 ημέρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο για τη θεραπεία του τραχήλου της διάβρωσης, χαρακτηριστική για την εμφάνιση της με μικρές πληγές στον τράχηλο.

Ωστόσο, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία!




πηγη http://www.healthyfoodhouse.com/ancient-natural-remedy-for-ovarian-cysts-home-treatment/#sthash.hvEgLciy.dpuf

http://www.bioathens.com/mia-archea-fisiki-therapia-gia-kistes-oothikon/


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget