Πανεύκολη σάλτσα με αβοκάντο για κρέας, ψάρι και θαλασσινά - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Breaking


Βότανα

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Πανεύκολη σάλτσα με αβοκάντο για κρέας, ψάρι και θαλασσινά

Υλικά
2 πολύ ώριμα αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό

2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι



Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το αβοκάντο από το φλούδι και το κουκούτσι και το ρίχνουμε στο μπλέντερ. Καθαρίζουμε και το κρεμμυδάκι και το προσθέτουμε και αυτό.
Προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Αδειάζουμε σε ένα μπολάκι και σερβίρουμε.
Συνοδεύει πολύ ωραία ψητά κρέατα, ψάρι και θαλασσινά.




neadiatrofis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad