Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πανεύκολη σάλτσα με αβοκάντο για κρέας, ψάρι και θαλασσινά

Υλικά
2 πολύ ώριμα αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό

2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι



Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το αβοκάντο από το φλούδι και το κουκούτσι και το ρίχνουμε στο μπλέντερ. Καθαρίζουμε και το κρεμμυδάκι και το προσθέτουμε και αυτό.
Προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Αδειάζουμε σε ένα μπολάκι και σερβίρουμε.
Συνοδεύει πολύ ωραία ψητά κρέατα, ψάρι και θαλασσινά.




neadiatrofis.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget