Λεμόνι και Σόδα – Σώζουν Ζωές: Η επόμενη ιατρική επανάσταση; - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Breaking


Βότανα

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Λεμόνι και Σόδα – Σώζουν Ζωές: Η επόμενη ιατρική επανάσταση;

Έχει ήδη αποδειχθεί ότι το λεμόνι έχει ισχυρές αντι-καρκινικές ιδιότητες και ότι έχει, επίσης, μια πολύ ισχυρή επίδραση πάνω σε κύστες και όγκους. Η ανάμιξη του λεμονιού με την μαγειρική σόδα θα ήταν ακόμα καλύτερη διότι θα ομαλοποιήσει την τιμή του pH του σώματός σας.
To Λεμόνι
Το λεμόνι έχει μια πολύ ισχυρή αντιμικροβιακή δράση έναντι βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων. Είναι επίσης αποτελεσματικό κατά των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό και μπορεί επίσης να μειώσει το άγχος και νευρικότητα όταν είστε σε μια κρίση.

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινογόνα κυττάρα 12 διαφορετικών τύπων καρκίνου και εμποδίζει την εξάπλωση των καρκινογόνων κυττάρων. Ξέρουμε ήδη πως έχει 10.000 φορές ισχυρότερη επίδραση από αυτή των φαρμάκων, όπως της Αδριαμυκίνης, της χημειοθεραπείας και άλλων φαρμάκων για τον καρκίνο.
H Σόδα
Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν, ότι η μαγειρική σόδα έχει και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εάν ληφθεί εσωτερικά συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας. Αυτό είναι πιθανόν το βασικό σκεπτικό πίσω από τις συνιστώμενες χρήσεις του κατά του κρυολογήματος, των συμπτωμάτων της γρίπης, ακόμη και για τον καρκίνο.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία.

Λεμόνι και Σόδα 985469+8+97465
Λεμόνι και Σόδα
Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι όταν ο χυμός λεμονιού αναμιγνύεται με την μαγειρική σόδα καταστρέφει μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα, ενώ αφήνει τα υγιή κύτταρα ανέπαφα. Κάθε ασθενής με καρκίνο οφείλει να πίνει χυμό λεμονιού με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Εκτός των άλλων, αυτή η θεραπεία δεν έχει το φρικτό παρενέργειες των φαρμάκων της χημειοθεραπείας. (Συνεννοηθείτε με τον γιατρό σας)
Τα βιολογικά λεμόνια δε είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και ψεκάζονται με φυτοφάρμακα και παρασιτοκτόνα. Έτσι καλό θα ήταν, εάν έχετε την δυνατότητα να φυτέψετε την δική σας λεμονιά ειδάλλως να αγοράζετε μόνο 100% βιολογικά λεμόνια.Πηγή: Family Health Freedom Network
Επιμέλεια/Μετάφραση: Η τροφή μας το φάρμακό μας

H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad