BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ψαρονέφρι γεμιστό με μανιτάρια και παρμεζάνα !!!


Υλικά

    • 2 μέτρια ψαρονέφρια
    • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    • 300γρ μανιτάρια λευκά
    • 6 φρέσκα κρεμυδάκια
    • 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
    • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
    • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    • 150γρ. φλούδες παρμεζάνας
    • 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
    • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    • 1 ποτήρι λευκό κρασί

    Εκτέλεση
    1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια. 
    2. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο και το σκόρδο. 
    3. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη και αποσύρουμε από τη φωτιά. 
    4. Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. 
    5. Σε ένα πάγκο ανοίγουμε τα ψαρονέφρια, τα χτυπάμε ελαφρώς για να ανοίξουν και να λεπτύνουν και αλατωπιπερώνουμε. 
    6. Απλώνουμε στο εσωτερικό τους το μίγμα των μανιταριών και από πάνω αραδιάζουμε τις φλούδες της παρμεζάνας. 
    7. Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής. 
    8. Στη συνέχεια αλείφουμε το κάθε ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και το τοποθετούμε, το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα. 
    9. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί και κλείνουμε τη λαδόκολλα. 
    10. Στη συνέχεια τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες στους 170 βαθμούς.



    neadiatrofis.gr




    Ετικέτες:

    Δημοσίευση σχολίου

    [blogger][facebook]

    Φόρμα επικοινωνίας

    Όνομα

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

    Μήνυμα *

    Από το Blogger.
    Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget