Υλικά
- 2 μέτρια ψαρονέφρια
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 300γρ μανιτάρια λευκά
- 6 φρέσκα κρεμυδάκια
- 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 150γρ. φλούδες παρμεζάνας
- 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια.
- Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο και το σκόρδο.
- Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
- Σε ένα πάγκο ανοίγουμε τα ψαρονέφρια, τα χτυπάμε ελαφρώς για να ανοίξουν και να λεπτύνουν και αλατωπιπερώνουμε.
- Απλώνουμε στο εσωτερικό τους το μίγμα των μανιταριών και από πάνω αραδιάζουμε τις φλούδες της παρμεζάνας.
- Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής.
- Στη συνέχεια αλείφουμε το κάθε ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και το τοποθετούμε, το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα.
- Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί και κλείνουμε τη λαδόκολλα.
- Στη συνέχεια
τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε
για περίπου 2 ώρες στους 170 βαθμούς.
neadiatrofis.gr
Δημοσίευση σχολίου