Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Πως να φτιάξετε το δικό σας ρουζ, με παντζάρια!

Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το τόσο φυσικό ρουζ που δεν προκαλεί καμία αλλεργία στο δέρμα. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι σκόνη α...

Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το τόσο φυσικό ρουζ που δεν προκαλεί καμία αλλεργία στο δέρμα. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι σκόνη από παντζάρια, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε την απόχρωση της πούδρας χρησιμοποιώντας και κάποια άλλα φυσικά συστατικά.

Για να φτιάξετε σκόνη από παντζάρια, πρώτα βράστε ή ψήστε μερικά παντζάρια. Στη συνέχεια κόψτε τα σε λεπτές λωρίδες, και αφυδατώστε τα χρησιμοποιώντας το φούρνο ή αφυγραντή. Εάν χρησιμοποιείτε φούρνο, βάλτε το διακόπτη στους 140 βαθμούς Κελσίου, με την πόρτα λίγο ανοιχτή για να αποφευχθεί η συσσώρευση υγρασίας. Μετά από 8-10 ώρες, θα πρέπει να είναι πλήρως αφυδατωμένο. Για να το μετατρέψετε σε σκόνη, το βάζετε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να έχετε μια λεπτή σκόνη.

Για να προσαρμόσετε τη σκιά σας, μπορείτε να προσθέσετε σκόνη αραρούτι για να το φωτίσετε, ή σκόνη κακάο για να το σκουρύνετε, και τζίντζερ για να προσθέσετε λίγη λάμψη! Παίξτε με διαφορετικές αποχρώσεις μέχρι να βρείτε τι είναι καλύτερο για σας.

Βρείτε ένα ωραίο μικρό βιδωτό βάζο για να αποθηκεύσετε το ρουζ σας, και να το μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. :)



neadiatrofis.gr




H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια