Μια ξεχωριστή συνταγή που “παντρεύει”
βουνό και θάλασσα, με τα καλαμαράκια να γεμίζονται με λουκάνικα και
πλιγούρι, ενώ πολύ γεύση χαρίζει στο πιάτο και η πικάντικη σάλτσα
ντομάτας.
http://www.olivemagazine.gr
H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης
Food Styling: Αντωνία Κατή
Υλικά
- 1.200γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα
- 1 λουκάνικο χωριάτικο, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι πλιγούρι
- 1 ντομάτα μέτρια σε κυβάκια
- 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κλαδάκια μαντζουράνας (τα φυλλαράκια)
- 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 πιπερίτσα καυτερή
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 φλιτζανάκι του καφέ κρασί γλυκό Σάμου
- αλάτι, πιπέρι
http://www.olivemagazine.gr
H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ
Δημοσίευση σχολίου