Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Καλαμαράκια γεμιστά με λουκάνικο, πλιγούρι και πικάντικη σάλτσα

Μια ξεχωριστή συνταγή που “παντρεύει” βουνό και θάλασσα, με τα καλαμαράκια να γεμίζονται με λουκάνικα και πλιγούρι, ενώ πολύ γεύση χαρίζει στο πιάτο και η πικάντικη σάλτσα ντομάτας.


KALAMARAKIA GEMISTA

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης
Food Styling: Αντωνία Κατή

Υλικά


  • 1.200γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο, ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι πλιγούρι
  • 1 ντομάτα μέτρια σε κυβάκια
  • 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κλαδάκια μαντζουράνας (τα φυλλαράκια)
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 πιπερίτσα καυτερή
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ κρασί γλυκό Σάμου
  • αλάτι, πιπέρι



http://www.olivemagazine.gr


H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget