Πέντε κακές συνήθειες που κάνουν το στήθος σας χαλαρό! - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Breaking


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πέντε κακές συνήθειες που κάνουν το στήθος σας χαλαρό!

Επειδή δεν φταίει μόνο η βαρύτητα, μάθετε ποιες είναι οι κακές συνήθειες που κάνουν το στήθος σας χαλαρό. 
1. Μήπως φοράτε το λάθος μέγεθος σουτιέν, ή δεν φοράτε καθόλου σουτιέν;

Μελέτες έδειξαν ότι το σουτιέν δεν παρέχει αρκετή υποστήριξη και μπορεί να προκαλέσει την πτώση του στήθους με την πάροδο του χρόνου. Γι 'αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε το καλύτερο για το σώμα σας.Από την άλλη πλευρά, μια μελέτη 15 ετών που δημοσιεύθηκε το 2013 διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που δεν φορούσαν σουτιέν είχαν στην πραγματικότητα λιγότερο χαλαρό στήθος από τις γυναίκες που φορούσαν σουτιέν. Η επιλογή είναι δική σας.

2. Μήπως δεν πίνετε αρκετό νερό;
Είναι το πιο μαγικό ποτό στον κόσμο! Αν το αποφεύγετε ή ξεχνάτε να ενυδατωθείτε με αυτό, το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται συρρικνωμένο, και όχι μόνο στο πρόσωπό σας.

3. Μήπως δεν προστατεύουν το στήθος σας από τον ήλιο;
Σιγουρευτείτε ότι βάζετε αντηλιακό σε όλο το δέρμα που πρόκειται να εκτεθεί. Οι βλάβες από τον ήλιο μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση και ανεπιθύμητη χαλάρωση.

5. Μήπως παίρνετε και χάνετε βάρος εύκολα;

Αν τα κιλά σας έχουν γίνει yo-yo με τις δίαιτες, τα στήθη σας θα υποφέρουν. Το δέρμα σας χάνει την ελαστικότητα όταν είναι τεντωμένο. Και όταν χάνετε βάρος, το πρώτο μέρος που θα αδυνατίσει είναι το στήθος σας, γιατί αποτελείτε κυρίως από λίπος.


neadiatrofis.gr

H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad


Σελίδες