BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνταγή για την πιο νόστιμη σπανακόπιτα της τεμπέλας!

Η σπανακόπιτα είναι από τις πιο νόστιμες πίτες. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι δύσκολη η διαδικασία να την φτιάξετε στο σπίτι, εμείς όμως σας έχουμε μία συνταγή η οποία δεν απαιτεί χρόνο και πολλά υλικά.

ΥΛΙΚΑ:
• 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
• 800γρ φέτα σκληρή πικάντικη κομμένη σε μικρά κυβάκια
• 2-3 ρίζες από πράσο ψιλοκομμένες
• 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
• 1 κουτί φύλο κρούστας έτοιμο για αλμυρές πίτες
• 1 αυγό
• αλάτι μια κουταλιά της σούπας
• λίγο πιπέρι
• 1 σφηνάκι ελαιόλαδο
• 2-3 κ της σούπας αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σε ένα μπολ βάζουμε το σπανάκι, το πράσο, τα κρεμμύδια, τη φέτα, το αυγό, το αλάτι το πιπέρι, το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά.
2. Ύστερα βάζουμε και το αλεύρι για να απορροφήσει τα υγρά (ίσως χρειαστεί και λίγο περισσότερο).
3. Εφόσον έχουμε έτοιμη τη γέμιση σε ενα ταψί βάζουμε λίγο λάδι στο ταψί και μετά βάζουμε 4-5 φύλα στον πάτο του ταψιού και ανάμεσα από το κάθε ένα αλείφουμε με λίγο λαδάκι.
4. Στο κέντρο βάζουμε όλη τη γέμιση μας και ξαναβάζουμε άλλα 4-5 φύλλα κρούστας πάνω απο την ζύμη πάλι με τον ίδιο τρόπο. Αλείφοντας ενα ενα τα φύλλα με λαδάκι. Όταν τελειώσουμε κάνουμε με το μαχαίρι 3 χαρακιές πάνω στα τελευταία φύλλα για να μην φουσκώσει η πίτα μας.
5. Την βάζουμε στον φούρνο στους 180ο βαθμούς για 30 λεπτόνια.



Πηγή: http://www.mothersblog.gr
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget