ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αρχικά διορθωτικά μέτρα για το απόστημα

Κυρίως προκαλείται από την ουλίτιδα και το χαλασμένο δόντι. Ένα απόστημα είναι μια μόλυνση μεταξύ των ούλων ή της ρίζας του δοντιού,και είναι πολύ επώδυνο.

Σχηματίζει το πύον στο εσωτερικό του δοντιού και προκαλεί τον πονόδοντο. Τα βακτήρια εισέρχονται στο απόστημα και θα πολλαπλασιαστούν, η θα γίνει εξάπλωσης της μόλυνσης σε οστό, που στηρίζει το δόντι. Αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή απειλή για τη ζωή σας. Ο πόνος που προκαλείται από το απόστημα είναι αφόρητος και για να αποτρέψουν αυτό το είδος του πόνου, οι άνθρωποι προσπαθούν πολλά πράγματα, και καταλήγουν να έχουν περισσότερο πόνο Πρώτον, θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα και τις αιτίες.
Αιτίες για το απόστημα

Οι ακόλουθες αιτίες αυξάνει τον κίνδυνο .


Ασθένεια των ούλων
Κακή στοματική υγιεινή
Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα
Πελεκημένη δόντι
Ουλίτιδα
Οδοντιατρικής μόλυνσης
Βακτήρια
Λαμβάνοντας υδατάνθρακες και κολλώδη τρόφιμα σε μεγάλη ποσότητα
Συμπτώματα για απόστημα

Περιλαμβάνει:

Πόνος στη μολυσμένη περιοχή, όταν τρώτε
Ευαίσθητα δόντια
Περίεργη γεύση στο στόμα
Η κακή αναπνοή
Ερυθρότητα και πόνος στα ούλα
Αίσθημα αδιαθεσίας
Δυσκολία στο άνοιγμα του στόματος
Πρήξιμο στην πληγείσα περιοχή
Οίδημα στο πρόσωπο
Απρόσμενη πονόδοντους
Αϋπνία
Δυσκολία στην κατάποση
Πυρετός
Εάν είστε, επίσης, αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα σημάδια, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο δόντι σας και να κάντε την θεραπεία της σύντομα.
Αρχικά διορθωτικά μέτρα για ένα απόστημα

Οι ακόλουθες θεραπείες θα σας δώσουν άμεση ανακούφιση των δοντιών.

Σκόρδο


Σκόρδο είναι ένα φυσικός δολοφόνος στα βακτήρια. Ο χυμός του ωμού σκόρδου βοηθά να σκοτώσει τη μόλυνση. Εάν αντιμετωπίζετε ένα πραγματικά κακό πονόδοντο, εδώ είναι ό, τι μπορείτε να κάνετε. Πάρτε μια πρώτη σκελίδα σκόρδο. Λιώστε το και πιέστε το για να πάρετε τον χυμό από αυτό. Τώρα, εφαρμόστε τον χυμό στη μολυσμένη περιοχή.

Γαρύφαλλο λάδι

Το Έλαιο γαρίφαλου βοηθά επίσης να σκοτώσει την μόλυνση και λειτουργεί στον πονόδοντο και τις ασθένειες των ούλων. Πάρτε κάποιο έλαιο γαρίφαλου και αλείψτε το λάδι απαλά. Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικοί όταν εφαρμοστεί στην μολυσμένη περιοχή. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική πίεση ή θα αισθανθείτε περισσότερο πόνο.Εφαρμόστε ένα μέρος του ελαίου γαρίφαλου και κάντε μασάζ απαλά επάνω στα ούλα σας.

Μπούκωμα με λάδι

Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο . Το μόνο που χρειάζεστε είναι το λάδι καρύδας. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και να το μετακινήσετε στο στόμα σας. Μην το καταπίνεται? Ακριβώς για 30 λεπτά ή έτσι. Στη συνέχεια, να τον φτύσε το και να ξεπλύνετε το στόμα σας. Μπορείτε σίγουρα θα αισθάνεται ανακουφισμένος

Αλάτι

Το αλάτι είναι μια μεγάλη θεραπεία, αν ψάχνετε για ένα γρήγορο παυσίπονο. Το μόνο που απαιτείται να αναμίξετε μια μικρή ποσότητα αλάτι σε ένα ποτήρι γεμάτο με χλιαρό νερό και κάντε γαργάρες με αυτό .μετα από μερικά πλυσίματα, θα νιώσετε πόνο, αλλά στη συνέχεια, θα νιώσετε κάποια ανακούφιση. Κάνετε αυτό μερικές φορές και τον πόνο σας θα μειωθεί στο 90%.

Τσάι

Τσάι είναι μια άλλη φυσική θεραπεία στο σπίτι. Εφαρμόστε το φακελάκι τσαγιού στην πληγείσα περιοχή. Αυτή η λύση θα σας δώσει μια άμεση ανακούφιση από τον πόνο, που προκαλείται ως αποτέλεσμα απο το απόστημα.

Λάδι ρίγανης

Το έλαιο της ρίγανης έχει αποδειχθεί ότι είναι αντι-βακτηριακό, αντι-μυκητιασικό, αντι-οξειδωτικό, και αντι-ιικό, είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι, ειδικά για τα δόντια και τα ούλα

Μηλόξιδο


Είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για το απόστημα. Φυσικό ή βιολογικό .. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας Φροντίστε να μπουκώνετε το στόμα σας για μερικά λεπτά και στη συνέχεια να το φτύσε τε. Μην το καταπίνεται. Αυτό θα βοηθήσει να απολυμάνετε την πληγείσα περιοχή. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στη μείωση του οιδήματος, που οφείλεται σε απόστημα.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό ή ζεστό υγρά και παγοκύστες, καθώς θα αυξήσει την ένταση του πόνου.

Πώς να αποτρέψετε ένα απόστημα;

Λαμβάνοντας την κατάλληλη φροντίδα του στόματός σας. Λίγο περισσότερο χρόνο για τον καθαρισμό των ούλων σας. Βουρτσίστε τρεις φορές την ημέρα.
Ξέπλυμα δύο φορές την ημέρα. Αρωματισμένα νήματα είναι διαθέσιμα στις αγορές.
Αποφύγετε το μάσημα τσίχλας .
Χρησιμοποιήστε αντιμικροβιακό στοματικό διάλυμα για να μειώσετε την μόλυνση.
Σταματήστε τη χρήση καπνού και το κάπνισμα.
Πάρτε μια υγιεινή διατροφή.
Περιορίστε την κατανάλωση των ζαχαρούχων ειδών.
Αγορά οδοντόβουρτσα σύμφωνα με τα ούλα σας.
Βουρτσίστε τα δόντια σας απαλά. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη? Αλλιώς, τα ούλα θα αρχίσουν να αιμορραγούν

και πάμε σε οδοντίατρο το συντομότερο


πηγη

homeremedyshop.com/
bioathens.com/giatrosofia-tis-giagias-gia-ponodonto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου