Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Σύσφιξη της επιδερμίδας με αυγό και μέλι

Εντατική και αποτελεσματική θεραπεία Για μια εντατική, αποτελεσματική και άμεση σύσφιξη του δέρματος, φτιάξτε με δικά σ...

Εντατική και αποτελεσματική θεραπεία



Για μια εντατική, αποτελεσματική και άμεση σύσφιξη του δέρματος, φτιάξτε με δικά σας σπιτικά υλικά την ακόλουθη συνταγή!

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε:

- 1 αυγό (καλύτερα βιολογικό)

- 1 μικρό μπολ

- 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι

1. Σπάστε ένα αυγό και προσεκτικά διαχωρίστε το λευκό από τον κρόκο. Αφήστε στην άκρη τον κρόκο και τοποθετήστε το ασπράδι σε ένα μικρό μπολ.

2. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο αυγό και ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν καλά. Τέλος, προσθέστε αργά 1 κουτ. σκόνη γάλακτος στο μείγμα και ανακατέψτε με το πιρούνι μέχρι να δημιουργεί μια πάστα.

3.
Πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι προσώπου πριν από την εφαρμογή της συσφικτικής μάσκα προσώπου. Για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε στον ατμό το πρόσωπό σας μετά τον καθαρισμό και πριν από την εφαρμογή της μάσκας. Απλά καλύψτε το κεφάλι σας με μια μεγάλη πετσέτα και μείνετε πάνω από μία κατσαρόλα με βρασμένο νερό για περίπου 5 λεπτά.

4.
Απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και στη συνέχεια αφήνετε μέχρι η συσφικτική μάσκα προσώπου να είναι εντελώς στεγνή. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε το δέρμα.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια