BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποτοξινωτικός χυμός τζίντζερ με πορτοκάλι


Ένας χυμός – θαύμα με άπειρα οφέλη. Το τζίντζερ είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Ο χυμός του κάνει καλό στο στομάχι, ιδιαίτερα για την πέψη, αποτοξινώνει τον οργανισμό και είναι ιδανικός για δίαιτα.

Υλικά για 2 λίτρα χυμό
-7 κομμάτια τζίντζερ
-2 φακελάκια βανίλια σε σκόνη
-2 πορτοκάλια
-1 λεμόνι

-1 κούπα ζάχαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα τζίντζερ και μετά τα τρίβετε στον τρίφτη (στην πιο λεπτή πλευρά). Παίρνετε μια χούφτα από το τριμμένο τζίντζερ και πιέζετε με το χέρι σας για να βγει ο χυμός του σε ένα άδειο μπολ. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσει το τζίντζερ.

Σε μια μεγάλη γαβάθα ρίχνετε 2 λίτρα νερό. Περνάτε το χυμό από τζίντζερ σε ένα λεπτό σουρωτήρι και τον αδειάζετε στη μεγάλη γαβάθα. Κόβετε και στύβετε τα πορτοκάλια και τα τρίβετε λίγο με το μαχαίρι για να καθαρίσει η φλούδα. Ρίχνετε τη σκόνη στο μείγμα. Στύβετε το λεμόνι και ρίχνετε το χυμό στη γαβάθα. Προσθέτετε τη ζάχαρη (βάλτε όση θέλετε, ανάλογα με το πόσο γλυκός θέλετε να γίνει ο χυμός σας).

Τέλος ρίχνετε τη βανίλια σε σκόνη και ανακατεύετε καλά το μείγμα. Μεταφέρετε το χυμό σε 2 γυάλινα μπουκάλια και τον βάζετε στο ψυγείο.

Tip: Λαμβάνοντας υπόψη ότι το τζίντζερ έχει πικάντικη γεύση, αν αισθάνεστε ότι είναι πολύ έντονη η γεύση του για εσάς, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ακόμα νερό και να το ανακατέψετε ξανά. Έτσι θα γίνει πιο ελαφρύς ο χυμός σας.
Ο χυμός του τζίντζερ είναι ιδανικός για το χειμώνα γιατί σας βοηθάει να ξεπεράσετε το κρυολόγημα.



www.flowmagazine.gr


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget