Αυξητική και ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργείο! - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αυξητική και ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργείο!

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται το πλούσιο και θελκτικό μπούστο, αρκετές όμως διστάζουν να προχωρήσουν σε επέμβαση αυξητικής στήθους επειδή φοβούνται το νυστέρι και τις διαδικασίες του χειρουργείου.

Τώρα, οι ειδικοί προτείνουν μια εναλλακτική και λιγότερο επεμβατική λύση.
Σύμφωνα με τη Δρ Neetu Nirdosh, η οποία διατηρεί κλινική στο Λονδίνο και μεταξύ των πελατών της είναι και αρκετοί διάσημοι, το μπότοξ ανορθώνει και «εμπλουτίζει» το στήθος και είναι πολύ πιο ασφαλές από την παραδοσιακή επέμβαση αυξητικής.

Το μπότοξ χορηγείται με ένεση στους θωρακικούς μύες και τους χαλαρώνει. Αποτέλεσμα είναι να επιφορτίζονται περισσότερο οι ώμοι και οι γύρω μύες του στέρνου και το στήθος να μοιάζει πιο στητό και σφριγηλό.
Η επίδραση του μπότοξ διαρκεί έως έξι μήνες. Η Nirdosh τονίζει πως δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από την εφαρμογή της μεθόδου, δεν μένουν ουλές στο δέρμα και οι ασθενείς δεν πονούν καθόλου. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε 30 μόλις λεπτά και είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του στήθους λόγω γήρανσης ή μετά την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Κοινότητα Πλαστικών Χειρουργών (ISAPS), το μπότοξ είναι η πλέον δημοφιλής μη χειρουργική αισθητική θεραπεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

healthpro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου