Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Μάσκα με παντζάρι για λείο και λαμπερό δέρμα!

Τα παντζάρια δεδομένου ότι έχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά, ωφελούν το δέρμα και το προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση, εξουδετερώνοντας τις...

Τα παντζάρια δεδομένου ότι έχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά, ωφελούν το δέρμα και το προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες αποτελεσματικά.

Επίσης, λειτουργούν ως αντι-γηραντική ουσία και προλαμβάνουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το λυκοπένιο που βρίσκεται στο χυμό παντζάρι διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και προστατεύει το δέρμα από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου.

Χρησιμοποιώντας το χυμό του παντζαριού ως μάσκα μπορείτε να δώσετε στην επιδερμίδα σας μια ρόδινη απόχρωση. Αναμειγνύουμε 1 κουταλιά της σούπας χυμό καρότου με 1 κουταλιά της σούπας χυμό παντζάρι. Απλώστε το σε όλο το πρόσωπο με ένα κομμάτι βαμβάκι. Αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χυμό παντζαριού στη μάσκα αργίλου, και να κάνετε το δέρμα σας λαμπερό και λείο. Θα αφαιρέσει τις κηλίδες και τα σκοτεινά σημεία, αν χρησιμοποιηθεί τακτικά για ένα μήνα.


neadiatrofis.gr


H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια