Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΠΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ....


Καθαρισμός του ήπατος με σταφίδες: Παραδοσιακή ρωσική Συνταγή
Όλοι γνωρίζουμε ότι το ήπαρ είναι ένα βιοχημικό εργαστήριο του ανθρώπινου σώματος, όπου  πολύπλοκες διαδικασίες λαμβάνουν χώρα.
Το συκώτι είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση των τοξινών που παράγονται στο σώμα. Συχνά, η υπερβολική πρόσληψη των φαρμάκων, κακή διατροφή και ορισμένες βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις αφήνουν σοβαρές συνέπειες και θέτουν σπάνια απειλή για την υγεία του ήπατος .
Η διαδικασία για την αποτοξίνωση του ήπατος χρησιμοποιώντας σταφίδες (εκτός από τον καθαρισμό του σώματος με τη χρήση του ρυζιού), είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την ανάκτηση οργανισμό και την απελευθέρωσή της από χρόνιες ασθένειες και τις τοξίνες, τοξίνες του σώματος διότι εμποδίζουν την εκκίνηση του αυτο- μηχανισμό επούλωσης, και επίσης να μειώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και τις παραδοσιακές συνταγές της ιατρικής.stafida_

Το πρωί απολαύστε μισό φλιτζάνι σταφίδες σε ζεστό νερό και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά, στη συνέχεια  το πλένουμε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό.

Τοποθετήστε τις σταφίδες σε ένα φλιτζάνι και γεμίστε το κύπελλο  με βραστό νερό, ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου. Ας το υπόλοιπο σταφίδες για 24 ώρες (μέχρι το επόμενο πρωί).
Το επόμενο πρωί, πριν φάτε οτιδήποτε, να πιείτε το ποτό και τρώτε τις σταφίδες. Ξαπλώστε στο κρεβάτι για μιάμιση ή δύο ώρες και να θέσετε μια κομπρέσα ζεστή  (ή ακόμα καλύτερα, ένα μπουκάλι με ζεστό νερό) στη δεξιά πλευρά του στομάχου σας.

Αυτή η διαδικασία εκτελείται μία φορά την εβδομάδα. Η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να ασκηθεί για ένα μήνα (δηλαδή μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του μήνα) και δύο φορές το χρόνο.naturalhealthcareforyou.com
healthyfoodhouse.com
ΠΗΓΗ

H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget