Σπιτική αντιγηραντική κρέμα ματιών - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Σπιτική αντιγηραντική κρέμα ματιών

Με λάδι καρύδας και βιταμίνη ΕΟι μαύροι κύκλοι, οι λεπτές γραμμές, τα φαρδιά βλέφαρα μπορούν να κλέψουν πόντους από την εμφάνισή μας. Μπορούν να μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία καόμη και άρρωστοι.

Τα concealers και άλλα καλλυντικά προϊόντα μπορούν να μας βοηθήσουν ως ένα βαθμό μόνο.Η αντιμετώπισή των προβλημάτων κάτω από τα μάτια, μπορεί να επιτευχθεί και από το σπίτι με φυσικά υλικά και χωρίς χημικά πρόσθετα.

Πάρτε 3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας και ¼ από το κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε. Βάλτε τα σε ένα γυάλινο μπολ και ανακατέψτε τα καλά. Βάλτε τα στο ψυγείο για να στερεοποιηθούν.

Αυτό είναι όλο! Η κρέμα ματιών είναι έτοιμη. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από αυτή την αντιγηραντική κρέμα κάτω από τα μάτια σας και ετοιμαστείτε να νιώσετε νεότεροι και πιο φωτεινή!

Το λάδι καρύδας παρέχει υγρασία στο δέρμα, ενισχύοντας παράλληλα τους υποκείμενους ιστούς. Η βιταμίνη Ε είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία και την επιδιόρθωση του δέρματος.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου